donderdag 7 september 2017

Bananenbrood kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Kant-en-klaar gezond bananenbrood kopen ? Zonder toegevoegde suiker en glutenvrij. Bananenbrood bestellen doe je natuurlijk gewoon bij Jouw Bakker Bart.


We verkopen ons bananenbrood per plak. Het bananenbrood van Bakker Bart is gemaakt van speltbloem, rozijnen, dadels, cashewnoten en uiteraard banaan.

Bestel je bananenbrood eenvoudig en snel bij jouw Bakker. Wij zijn de beste bakkers van bananenbrood. Prak 2gram rijpe bananen met de vlindergarde.


Voeg 5gram mix voor bananenbrood , gram olie en 1gram water toe. Meng alles minuut op de laagste stand tot een gladde massa. Bakken in een voorverwarmde oven op 1graden circa minuten. Het is lichtzoet van smaak en heerlijk voor bij de koffie of als tussendoortje. En daar rollen soms hele leuke samenwerkingen uit.


Zo kun je je bananenbrood nog beter invriezen.

Je kunt deze zakjes bijvoorbeeld bij de Hema kopen. Conclusie – past bananenbrood in een koolhydraatarm dieet? Een bananenbrood is niet een product voor dagelijks gebruik. Hoe je het ook maakt, het blijft een koolhydraatrijk. Geen wonder dat bananenbrood zó in populariteit is gestegen.


Makkelijk te maken en alleen al de geur van dit bananenbrood is onweerstaanbaar. Bak zelf het lekkerste bananenbrood met kaneel en tarwebloem met dit recept. Niet goed koop maar toch minder prijzig dan bij biologische winkel. Nu betaal ik euro voor een kilo. Ook bij de molenaar is het rond de euro.


Dan maar niet biologisch maar prima om heerlijke ontbijtkoek of Pauline;s bananenbrood van te bakken. Haal het bananenbrood uit de cakevorm en laat deze een uur op een rooster afkoelen. Tip: het bananenbrood is gaar als je met een satéprikker in het midden van het brood prikt en deze er weer schoon uitkomt.


Wanneer de prikker er schoon uit komt is het bananenbrood gaar. Na het succesvolle bananenbrood en de goede samenwerking met Hutten, hebben we nu ook smakelijke wortelmuffins en rode bieten brownies. En die zijn (je raadt het al) gemaakt van reststromen wortelen en rode biet! Maar lukt het jou om elke week een lekker bananenbrood uit de oven te toveren?


Ook als je helemaal niet goed bent in bakken (zoals wij) of niet van koken houdt. Voor 21:bestel is morgen.

Bovendien kan je met bananenbrood eindeloos variëren, denk aan verschillende soorten noten en gedroogd fruit. Met dit recept voor bananenbrood heb je een topontbijt in handen. Hollandse pot duurt mij veels te lang. Aardappels schillen, koken etc. Bij de tijd dat de piepers gaar zijn zit ik meestal allang te eten.


Dus ben ik ook altijd alert op recepten die bij mij passen. En ik heb er weer eentje: bananenbrood !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.