dinsdag 19 september 2017

Beplanting dakterras

Grootste assortiment Buitenplanten! Alle merken voor de laagste prijs. Bestel direct online op Beslist. Altijd de beste deal voor jou. Groenblijvende planten online.

Planten op een dakterras of daktuin moeten tegen een stootje kunnen. Ze krijgen meestal meer wind en zon te verduren en staan in potten en bakken waardoor ze van uw zorgen afhankelijk zijn. Eigenlijk is tuinieren op een dakterras een onnatuurlijke manier van tuinieren.


Potplanten hebben het zwaar te verduren omdat ze op weinig voeding leven, onder extreme hitte en kou en dan ook nog eens veel tocht en wind. Maar het is natuurlijk wel goed mogelijk om te tuinieren op een dakterras alleen moet je de juiste keuzes maken. Een dakterras in uw eigen stukje buitenruimte welke u geheel op uw eigen manier kunt inrichten. Veel mensen kiezen er dan ook voor om met beplanting een natuurlijk buitengevoel te creƫren.


Er zijn tal van mogelijkheden om uw dakterras en zelfs dak te beplanten.

Het aanleggen van een dakterras is een specialisme. Er zijn namelijk best wat zaken waar je rekening mee moet houden. Beplanting op een dakterras moet bestand zijn tegen het geweld van de natuur. Daarom kiezen we beplanting die bijna elk weertype kan doorstaan. De duurzaamheid van de terrasbeplanting is dus optimaal.


Ook voor uw balkon Naast dakterras beplanting zijn wij ook zeer bedreven in het beplanten van uw balkon. Bij weinig wind kun je kiezen voor een tuinset gemaakt van lichte materialen. Maar staat er vaak veel wind op jouw dakterras of balkon, kies dan voor zwaardere materialen als hout, staal of natuursteen. Door weer en wind is Tom op het dakterras in Op Buuren aan het werk. De regen komt met bakken uit de lucht, maar daar laat Tom zich niet zomaar door afschrikken.


Om de borders te vullen laat Tom een pallet omhoog komen. De beplanting op het dakterras zorgt net voor dat extra beetje sfeer. Hieronder vind je de opvallendste planten! Wat voor dakterras planten adviseren wij? Wij adviseren dan ook altijd inheemse planten voor het dakterras te gebruiken.


Het onderhoud van de dakterras planten dient ook minimaal te zijn.

Renoparts kan bijvoorbeeld een beregening of druppel installatie voor u aanleggen zodat de planten op het dakterras altijd de juiste hoeveelheid water krijgen. Een tuin op je dakterras vereist speciale planten en inrichting, omdat er geen beschutting is. Maar dat hoeft niet te betekenen dat een dakterras een saaie boel is. Een grote tuin is niet voor iedereen weggelegd. Maar je kan natuurlijk ook volop genieten van een klein stukje groen.


Houd je van bloemen en planten, maar heb je alleen een dakterras of balkon tot je beschikking? Ook dan kun je er een mooi ‘tuintje’ van maken! Zelf woon ik (Linda) helaas niet op een plek waar ik ruimte heb voor zo’n grote en mooie tuin als bij mijn ouders.


Mijn huis staat wel vol planten, en dat wilde ik graag doortrekken naar mijn. Dakterras laten aanleggen. Wilt u een mooi en uniek dakterras , maar vindt u het ingewikkeld om zelf te bepalen welke beplanting nu wel of juist niet geschikt is? Dan is het een goed idee om het ontwerpen en aanleggen van uw dakterras over te laten aan een partner die veel ervaring heeft met het beplanten van dakterrassen.


De moeite waard om eens te gaan kijken. En te genieten van het dakterras en het uitzicht over Breda. Onze adviseur neemt u graag mee naar onze referentieprojecten van daktuinen en dakterrassen. Het maken van een mooi ontwerp voor je nieuwe dakterras vergt veel denk- en meetwerk. Onze tuincoach helpt je graag verder bij het maken van een dakterras ontwerp.


Oppervlakte van het dakterras is ongeveer m2. Beschrijving daktuinontwerp De basis van de eigentijdse daktuin bestaat uit composiet vlonderplanken. Welke bomen zijn geschikt voor daktuinen en of dakterras ? Lees hier een aantal praktische tips voor het kopen van geschikte bomen voor daken.


Dit dakterras ligt grenst namelijk aan de Maas in Rotterdam. De impact van het weer is groot, maar het uitzicht prachtig. Onze ontwerpers hebben zich vastgebeten in de situatie en werken aan het ontwerp voor dit dakterras.


We kiezen voor beplanting die geschikt is voor “barre” omstandigheden en toch ook beleving geeft door het hele seizoen. Wilt u uw dakterras renoveren of heeft u vragen over uw vergunningaanvraag? Daarnaast verzorgen wij de beplanting en leggen sedumdaken aan.


Renovatie van uw dak of dakterras Is uw dak of dakterras toe aan vervanging of reparatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.