donderdag 7 september 2017

Muurkas op maat

Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Muurkassen van alle merken op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 799.


Een moderne kwalitatieve muurkas heeft in vergelijking met een vrijstaande tuinkas het voordeel dat het dak in alle hoeken hoog is opgezet. Het is dus van groot belang om bij een muurkas altijd te kijken naar de goothoogte.

Kroonkas heeft uitgebreid assortiment aan muurkassen. Onze muurkassen lopen binnen het standaard segment vanaf meter diep tot maximaal meter diep. De breedte kan variëren en met stappen van meter op de gewenste maat worden gemaakt. Al onze muurkassen zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar.


Plaats een muurkas alleen tegen een stabiele (stenen) muur en niet tegen een schutting. De Wallgarden muurkas is een prachtige tuinkas met vele mogelijkheden. De muurkas is perfect in de kleine tuin, op het balkon of aan de rand van het terras en neemt minimale ruimte in beslag.


Met een muurkas heeft u meerdere.

De schuifdeur bevindt zich, afhankelijk van het type, aan de voor- of zijkant en is niet verplaatsbaar. De panelen en het frame zijn op maat gemaakt en kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Het zelf maken van uw muurkas was nog nooit zo eenvoudig! Op onze website zijn de verschillende aanbouw tuinkassen te vinden.


Er zijn verschillende formaten en opties mogelijk, dus u kunt geheel uw eigen muurkas samenstellen in onze webshop. Vervolgens wordt dit allemaal gratis geleverd aan huis. Tuinkas kopen bij Tuinkasspecialist. Wij leveren u: AC Janssens, Vitavia of Royal Well tuinkassen.


Uw tuinkas wordt gratis bij u thuis geleverd. Denk dus niet ik heb een kleine tuin, dakterras of een balkon, muurkassen maken ook het kweken op de wat kleinere plekken mogelijk. Kerstomaatjes verdienen een plaats op het podium, niet omdat ze zo speciaal zijn, wel omdat ze het ideale opstapje vormen om kinderen te leren houden van groenten.


Voor sommige wensen is een standaard tuinkas, orangerie of overkapping niet mogelijk en zal men op zoek moeten naar maatwerk. Vooral de laatste jaren zien we een steeds grotere vraag naar maatwerkoplossingen. Bij tuinkassen betekent dit vaak het op maat maken van een standaard model.


Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Op zoek naar contactgegevens?

Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Hout en aluminium kas, tuinkamer met isolatieglas in gevels en s. Ieder type muurkas is voorzien van een dakraam en een schuifdeur. Wanneer een standaard muurkas niet past bij uw tuinwensen, kunnen we deze op maat voor u maken. Meestal is het mogelijk een bestaand model aan de passen, maar als het nodig is kunnen we een een kas opbouwen uit losse onderdelen.


Onderaan deze pagina vindt u door ons uitgevoerde projecten. In een muurkas wordt de nokhoogte optimaal benut. Aan de muurkant biedt de kas optimaal ruimte voor het laten groeien en klimmen van gewassen. Ideaal voor het kweken van tomaten, komkommers en druiven!


In het vroege voorjaar is een muurkas ook te gebruiken als tuinkamer, veranda of serre. Beschut en warm genieten van de prille voorjaarszon! Groot assortiment 800mshowroom Alles voor uw kas, overkapping en tuinhuis! Wilt u graag een tuinkas op maat laten samenstellen door één van onze ervaren medewerkers? Kom gerust eens langs in in onze showroom in Barneveld.


Hier staan wij graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat. Er zijn ook talloze tuinkassen te bewonderen om inspiratie op te doen. Met de muurkas bent u veel minder afhankelijk van het weer en door plaatsing aan de wand behoudt u ook beter de. Ben jij op zoek naar een mooie muurkas ? Een kas op maat kopen bij AllGarden. Een muurkas wordt in de meeste gevallen gebruikt als een serre of kweekkas.


Heeft u geen kas , muurkas of tuinhuis kunnen vinden die aan al uw wensen voldoet? Wij maken graag een tuinkas, tuinkamer of oranjerie op maat voor u. Doordat wij het grootste assortiment kassen van Nederland hebben, is keuze erg groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.