woensdag 13 september 2017

Opleidingsschool katwijk

Al zestig jaar is de Christelijke Opleidingsschool te vinden op dezelfde plek in Katwijk aan de Parklaan, op 2meter afstand van de duinen. Oorspronkelijk leidde de school zes- tot twaalfjarigen op voor de HBS of de MULO, vandaar de naam ‘ opleidingsschool ’. De school heeft gemiddeld 4leerlingen per schooljaar die verdeeld zijn over groepen, waarvan groepen in het hoofdgebouw en groepen in de dependance De Kameleon aan de Randweg zitten. Groep 1A Juf Danielle en juf Margriet Groep 1B Juf Karin Groep 1C Juf Hanny en juf Linda Groep 1D Juf Lisette en. De Christelijke Opleidingsschool , gehuisvest in een karakteristiek gebouw aan de Parklaan, is gelegen in wijk Zuid van Katwijk aan Zee.


This Midday Care is located in the Christelijke Opleidingsschool , which is part of the Foundation for Protestant-Christian Education in Katwijk. The Christelijke Opleidingsschool , housed in a characteristic building on the Parklaan, is situated in the South district of Katwijk aan Zee. Voorwoord Schoolgegevens Inleiding 8. Geschiedenis van onze school 8. Identiteit van de school 8. Visie van de school Onderwijskundige uitgangspunten 8. Stichting Prohles te Katwijk 8. Sociaal-emotionele ontwikkeling Wat leren we op de. FEEST OP DE CHRISTELIJKE OPLEIDINGSSCHOOL Op vrijdag oktober was het groot feest op de COS.


De verjaardag en het 46-jarig onderwijsjubileum van Blondi werden gevierd. Tijdens de opening op het schoolplein met ouders en leerlingen werd het startschot gegeven. De gemeente subsidieert dit en ik hoop dat ze dit van gemeentewege ook in Katwijk gaan doen. Het Christelijke Opleidingsschool is een middelbare school in Katwijk Zh. Vakcollege Rijnmon Louise de Colignylaan in Katwijk.


Ons postadres en telefoonnummer blijven hetzelfde! Bezoek het bericht voor meer. Fijn, dat u en jij een kijkje op onze site nemen. De Oranjeschool is een christelijke school, een school voor Meester(lijk)-werk. Niet alleen de goede bouwkundige staat van de Opleidingsschool helpt niet mee in het streven naar nieuwbouw, ook de volgens sommigen monumentale waarde van het pand werkt tegen.


De Opleidingsschool is volgens onder andere het Cuypersgenootschap een toonbeeld van de naoorlogse wederopbouw en wijkuitbreiding (Koestal) van Katwijk aan Zee. Je krijgt uur per week. Als PDF document, makkelijk om te bewaren, te delen en te printen. Met meer dan grafieken! Een foutje opgemerkt of een link die niet werkt?


Dat vindt de directeur van de Christelijke Opleidingsschool aan de Parklaan in Katwijk van het besluit om geen nieuwe sportzaal te bouwen naast de school. Het college van burgemeester en wethouders wil daar geen nieuwe gymnastiekaccommodatie bouwen, omdat die school gebruik kan maken van de Boorsmazaal of sporthal Cleijn. Wilt u Deze nieuwsbrief openen we met verdrietig post. KATWIJK – Gemiddeld consumeert elk kind kilo suiker per jaar uit zoete dranken tijdens schooltijd. De leerlingen van Christelijke Opleidingsschool gaan samen spelenderwijs de voordelen van water drinken ontdekken.


De school is gelegen in wijk Zuid van Katwijk aan Zee, vlakbij de duinen en het strand. Er wordt gewerkt en geleefd vanuit de Bijbel. Het Vrouwennetwerk Katwijk is zeer content met Tripodia, haar medewerkers en de faciliteiten.


De twee beheerders zorgen voor een prettige sfeer waarin heel veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.