vrijdag 22 september 2017

Muis in huis forum

Specialistisch advies nodig? Gebruik muizenvallen die wij als professional ook gebruiken. Goedkope producten, 1 Effect. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.

Tip van deze bomenknuffelende hippie: geef je geld niet uit aan muisvriendelijke muizenvallen. Ik heb de verzameling compleet en heb er nooit ook maar één. Muizen nemen altijd hun familie mee, die liefdesband in niet te verbreken, de dochters gaan ook nooit het huis uit, maar blijven bij moeders en vaders wonen, dus je kunt er gevoeglijk vanuit gaan dat die muis niet alleen is. Ik zeg altijd maar, beter muizen in je huis , dan muizenissen in je hoofd. Ik heb helaas meerdere muizen in mijn keuken jaren appartement, helaas niet helemaal te voorkomen.


Ik wist niks beters te doen dan keihard gillen. Maar come on doe dat dan heel snel ipv zon dier laten martelen.

Weet je nl die keer daarop of het dezelfde is of niet. Heeft een vriendin van mij ook gedaan toen ze een paar keer per dag een muis in de val had. Bleek het steeds dezelfde muis te zijn. Muizen in huis zijn veilig voor roofdieren en voorzien van bergen met voedsel.


Muizen zijn namelijk echte alleseters en kunnen zelfs teren op een dieet van zeep. Een koppeltje muizen vermenigvuldigt zich zodoende als een speer. Als je muizen in je huis niet snel vangt, verjaagt of doodt, kan zich binnen enkele maanden een flinke muizenplaag. Wij wonen midden in het bos, naast een manege met een gigantische muizen plaag. In een huis waar overal kieren en gaten zitten.


Die laatste is echt een muizen jager. Wij hebben 1x een muis in huis gehad. Die hebben we gevangen met een val in de meterkast waar de kat niet komt.


Snel muizen vangen in je garage, kelder, schuur en opslag. Dé oplossing tegen Muizen. Voor 23:bestel Morgen in huis.

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Je moet nooit een muis in een muizenval laten doodmeppen, het zal maar je gereincarneerde grootvader zijn. Neem een jute zak en houd die geopend op de grond langs de muur.


Laat iemand anders de muis met een bamboestokje onder de kast vandaan jagen. Een muis in huis is op zich niet erg. Vrienden van ons hadden dat ok en voerden het beestje elke avond.


Het was er maar een, en die is daar jaren geweest. Zelf heb ik veel muizen en ratten, maar ook katten en steenmarters. Kennelijk helpt het niet voldoende om ze weg te houden.


Vond het wel een toepasselijk onderwerp voor hier, aangezien het over een huis , een tuin en over dieren gaat Is er iemand die wel eens ongewenst een muis in huis heeft gehad? Ik heb dus weleens een muis in mijn kamer (zolder) gehad. We konden hem alleen niet te pakken krijgen aangezien hij veel te snel was.


Toen er laatst een muis uit mijn pak couscous sprong hoopte ik nog dat het eenmalig was, maar toen er vanmorgen drolletjes lagen moest ik toch concluderen dat er muizen in huis zijn. Yak Ze zijn bijna niet buiten te houden want het betreft een heel oud huis met overal gaten en kieren, maar goe wat binnen komt of zit moet nu dus dood. En de voorraad kast Ik heb twee katten erbij.


Binnen katten en een keer hadden ze een muis te pakken. Verder nooit meer een gezien. Je hebt dus zo gezegd een uitbuik poes. Nu is dat niet apart wel dat ze de muis opeten. Je wilt je diner toch wel uit een pakje of een blikje.


Hoe kun je muizen in huis voorkomen? En als je muizen hebt, hoe kom je (op een diervriendelijke manier) van ze af? Radar spreekt hierover met Marlon Mintjes, communicatieadviseur bij Milieu Centraal. Je kunt merken dat je muizen in huis hebt als je keutels vindt of als voedsel is aangevreten.


Soms hoor je ze ook lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.