vrijdag 15 september 2017

Happy cocooning gasfles

Happy cocooning gasfles

Boek het Cocooning , Avignon. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Alle merken terrasverwarming online.


Grootste aanbo de laagste prijzen. Happy Cocooning gasfles tot goedkoper. Kies uit 1producten vanaf € 199. Al onze Cocoon Tables en Inbouwbranders kunnen gecertificeerd door ons worden omgebouwd voor het gebruik op aardgas.


Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Leid de slang uit de buurt van de Cocoon Table en zorg dat deze niet gedraaid zit. Laat de slang niet in aanraking komen met het warme oppervlak.


Happy cocooning gasfles

Verander nooit de lucht ventiel-instellingen van de brander. Gasfles uit het zicht: Het is begrijpelijk dat je de gasfles liever niet de hele tijd wilt zien als je gezellig rondom het vuur zit. Deze hoes is gemakkelijk met een rits af te sluiten en biedt precies genoeg ruimte om de gasfles zonder moeite in op te. Als je deksel optilt kan er precies een lichtgewicht gasfles van 10kg in geplaatst worden. Zo past er in iedere tuin wel een Cocooning tafel!


U moet van alle gemakken voorzien zijn en zich daarnaast geen zorgen hoeven te maken over onderhoud en veiligheid. Praktisch zijn de sidetables en beschermende glazen ombouw, handig en mooi ogend is de externe wijnkoeler hanger. De ingebouwde rvs-brander wordt gekoppeld aan de slang van een gasfles die in de Cocoon vuurtafel uit het zicht kan worden weggewerkt. De COCOON TABLE is een lounge tafel van composiet met een betonlook die alle bestaande tafels zal laten verbleken. Deze vierkante bijzettafel is gemaakt van hetzelfde materiaal en in dezelfde.


Dé lichtgewicht dubbelgroene gasfles ! Benegas Light is dé groene, veilige lichtgewicht gasfles , geschikt voor zeer veel toepassingen. Met de gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Voor het opbergen van de gasfles is een bijzettafel leverbaar van € 1600. Schrijf de eerste review van dit product.


Dat heeft u online zo geregeld. Na het doorlopen van een aantal simpele stappen is uw bestelling bij ons geplaatst en wordt de vuurtafel van uw keuze verzonden naar de door u opgegeven locatie. De modellen variëren van rond tot ovaal en van vierkant tot rechthoek. Daarnaast zijn de Cocoon tables vaak ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze bijzettafel is ook ideaal om een hapje of drankje op te plaatsen.


Happy cocooning gasfles

Vind vuurtafel happy cocooning. Wij hebben deze voorradig inclusief alle accessoires. Ook brandend in onze showroom te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.