vrijdag 15 september 2017

Houtwormkever bestrijden

Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie. Als we praten over houtworm bestrijden hebben we het eigenlijk over de bestrijding van de gewone houtwormkever (Anobium punctatum Degeer).


De Het dekschild is gegroefd. De larven van de houtwormkever zijn te herkennen aan hun crèmekleur en zijn ongeveer millimeter lang.

Hulp bij de bestrijding van de houtwormkever. Mocht u toch houtwormkevers opmerken dan is het verstandig om deze direct te laten bestrijden. Voor het bestrijden kunt u professionele hulp van onze ongediertebestrijders inschakelen. Last van ongedierte, houtaantastende insecten of zwammen en schimmels? Hoekstra Bedrijfshygiëne helpt u graag deze ongedierte te bestrijden.


Er is haast bij, want de larven van de houtwormkever vreten al het hout in je huis of bedrijfspand kapot. Balken, vloeren en antieke meubels kwijnen langzaam weg. Zelfs je kaasplankje wordt niet gespaard.

De grote houtwormkever , een zeer dynamische vernieler. Wanneer je petroleum of benzine in huis hebt, kun je dit tevens gebruiken ter bestrijding van de houtworm. De gewone houtwormkever herkennen.


De larve van de houtwormkever is vaalwit en kan tot mm lang worden. De houtworm zit voornamelijk in hout van naaldbomen en loofbomen. Hierdoor wordt meer hout aangetast.


Wij bestrijden de gewone houtwormkever en grote houtwormkever. Deze komt voor in Noord- en Midden-Europa, Afrika en Noord-Amerika. Men vindt hem veelal in hout van grote afmetingen in oude gebouwen, zoals kerken, molens, et. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u houtworm effectief kunt behandelen en bestrijden - al lijkt het in eerste instantie misschien.


Het bestrijden van houtwormen van de boktor of houtwormkever is dus erg belangrijk. Omdat de larven niet zichtbaar zijn en pas na enkele jaren (meestal een jaar of maar soms ook langer) uitvliegen, is het lastig om te weten of en hoeveel houtwormen in huis aanwezig zijn. Niet de volwassen houtwormkever maar de worm kan heel wat structurele schade aanrichten. Daarnaast kan een aantasting van het hout ook andere problemen creëren zoals zwam of schimmel. De kever zelf heeft een donkerbruin schild met lichtbruine vlekken.


De eitjes van de grote houtwormkever zijn wit en bijna niet te zien met het blote oog, ze zijn namelijk maar millimeter. Wat is de beste manier om houtworm te bestrijden en hoe pak je dit aan?

Graag leg ik uit hoe je het beste houtworm kunt bestrijden. Het is niet altijd nodig om een bedrijf in te schakelen om de houtworm te bestrijden. Naast de houtworm zijn dit: de boktor, de klopkever, de gewone houtwormkever , de grote houtwormkever , de spinthoutkever en de bonte knaagkever. Dit insect komt in heel Europa voor en tast zowel naald- als loofhout aan dat meestal al geruime tijd in droge toestand is verwerkt.


Gewone houtwormkever bestrijden. Op een professionele manier de gewone houtwormkever bestrijden met Bescon. Al meer dan vijftig jaar ervaring met het bestrijden van ongedierte. Wij laten de gewone houtwormkever verdwijnen en zorgen dat deze niet meer terugkeert.


U ontvangt bij bestrijding door Bescon een garantie van tien jaar. Hout dat behandeld is, laat de houtworm (meestal) met rust. De beste methodes ter bestrijding van houtworm in huis zijn als volgt: 1. Rentokil Property Care is de specialistische afdeling van Rentokil Pest Control voor het bestrijden van houtworm en het behandelen van rot en vocht. Speciaal opgeleide bestrijdingstechnici voeren de behandeling uit van houtworm, huiszwam en kelderzwam. We hebben meer dan zeventig jaar ervaring met het bestrijden van houtworm.


Het veilig en met een blijvend resultaat bestrijden van de gewone houtwormkever vraagt om een specialistische aanpak. Bestrijding van de gewone houtwormkever. Ook al heb je het vermoeden om welk soort houtwom het gaat in jouw situatie, blijft het raadzaam om een expert in te schakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.