vrijdag 22 september 2017

Laluna zwembadoverkapping

Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden. Vraag een vrijblijvende, scherpe offerte aan. Of bekijk de mogelijkheden in de showroom.


Veilig, schoon en langer zwemmen met een zwembadoverkapping. Elke zwembadeigenaar loopt tegen een aantal problemen aan. Een overdekking van uw zwembad lost dit voor u op! Dit is een zwembadoverkapping die staat als een huis.


U moet hierbij denken aan openbare zwembaden voor campings, hotels en pretparken. Spa Dome Hoge overkapping. Variant Aluwall Hoge overkapping. Bij de eerste zonnestralen in april kunt u al een duik nemen in uw heerlijk verwarmde water.


Laluna XXL Hoge overkapping. Tot november wordt er nog veel gezwommen onder onze overkappingen. Sommige enthousiastelingen nemen zelfs hartje winter nog een duik. Elegant en discreet, deze overkapping past in elke hedendaagse tuin.


Het is mogelijk dat de prijs van de zwembadoverkapping hiermee verandert. En daar zijn wij heel open over. Al bij een eerste ontmoeting rekenen wij u de prijzen van de overkapping van uw zwembad voor. Kosten besparen met een zwembadoverdekking. De prijs die u betaalt voor een zwembadoverkapping is een investering die u veel op zal leveren.


ABRISUD: zwembadoverdekkingen en fabrikanten van zwembadoverdekkingen tegen fabrieksprijs, fabricage, levering, plaatsing en klantendienst. Ons meeste verkochte model is de Atlanta. Dit is ons lage model dat uw zwembad veilig afdekt.


De warmte van de zon wordt geabsorbeerd en de koude wind houdt u met deze zwembadoverkapping buiten. Door zijn lage hoogte zal de Atlanta perfect in uw achtertuin geïntegreerd kunnen worden. Al honderden tevreden klanten in Nederlan België en Duitsland zwemmen onder onze overkappingen. Een persoonlijke benadering, transparantie en maatwerk staan altijd centraal.


Ons klimaat levert niet elke dag het zwemweer dat we ons wensen. De zomeravond is dikwijls te fris om te zwemmen, om over de herfst en het vroege voorjaar maar niet te spreken. Steeds meer mensen gaan daarom over tot het plaatsen van zwembadafdekkingen.


Subscribe Subscribed Unsubscribe 2. Kies tussen onze ruime keuze openschuifbare verandas, terrasoverkappingen en zwembadoverkappingen. Zwembadoverkapping – Scherpe prijzen koop je bij AllGarden. Groot assortiment 800mshowroom Alles voor uw kas, overkapping en tuinhuis!


Ook zorgt de zwembadoverkapping ervoor dat het water minder snel afkoelt. Daarnaast kun je de ruimte onder de overkapping ook verwarmen, van een zwembad met overkapping kun je het hele jaar door genieten. De materialen van de zwembadoverkapping voldoen in de meeste gevallen aan de hoogste isolatie eisen. Pool Cover vervaardigt jaarlijks meer dan 3zwembadoverdekkingen op maat.


Het geheim van de CoverSwim zwembadoverkappingen zit hem in de techniek. Zowel het ontwerp, als de gebruikte materialen en onderdelen zijn grondig doordacht en heel zorgvuldig geselecteerd. Zo gebruiken we bijvoorbeeld steevast rechte en bijzonder sterke profielen.


Die zijn bovendien gepatenteerd en kan u enkel bij CoverSwim verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.