vrijdag 29 september 2017

Bloemen herkennen

Bestel nu Bloem producten vanaf € bij Viata, jouw online apotheek. Voor de scherpste prijzen online! Hou je zelf fit en gezond. Ontdek ons ruim aanbod vitaminen!


Vragen over uw product of over uw klachten.

Bel of mail met één van onze experts. Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bloemen en andere planten herkennen. Deze pagina’s vindt u snel en gemakkelijk helpen om planten en bloemen te bepalen door middel van foto’s.


Dit wordt het beste bereikt door de kleur en de vorm van de bloem. In de rechterkolom kunt u ook niet-bloeiende planten, vinden door gewoonte of het leven gebied.

Ik voeg regelmatig nieuwe bloemen toe. Kun je vandaag niet vinden wat je zoekt, kom dan gerust nog eens terug. Ik ben er zelf heel tevreden over, ik hoop jullie ook.


De mobiele versie van deze site staat online. Nog niet volledig ingevuld maar al wel bruikbaar voor een snelle determinatie. Wat te doen als je tijdens een wandeling een prachtige plant of bloem tegenkomt en graag de naam daarvan wilt weten? Maak een goede close-up foto van de bloem of het blad met je telefoon en vraag een natuurkenner in je vriendenkring wat je precies gespot hebt. Laat een van onderstaande apps de plant voor je herkennen aan de hand van jouw foto.


Reactie van ontwikkelaar , Hallo Simkyyyyyyyy! Voortaan kan je geur en kleur in de tuin combineren met heerlijke keukengerechten. Natuurlijk kunnen we het hier hebben over alle eetbare bloemen maar laten we ons vandaag beperken en het enkel hebben over de bloemen die ook nog een heerlijk zijn van smaak.


Bekijk hier de soorten eetbare bloemen in de tuin. Na verloop van tijd gaat u de bloemen en planten vanzelf herkennen en kunt u pronken met de opgedane kennis. Identificeren van onkruiden, wilde bloemen en andere planten uit Nederland en Noord-Europa. Plantnet biedt een snelle herkenning van bloemen en planten.


Onkruid en wilde planten herkennen.

Dat zijn de bloemen en planten bij mij thuis die PlantNet vrij eenvoudig wist te herkennen. Bij enkele andere soorten ging de app de mist in, maar toch, geen onaardige score. Index Wilde bloemen - Kijken in de Natuur. Het is ontwikkeld door wetenschappers van vier Frans organisaties.


Test je kennis van bloemen , door te raden welke naam bij een foto van een bloem hoort. Hierdoor leer je makkelijk bloemen in je omgeving te herkennen. Nu is er dus ook een app die hulp biedt bij het herkennen van planten, bloemen en dieren. Naturalist, een online social platform voor enthousiaste liefhebbers van flora en fauna, heeft Seek ontwikkeld. Misschien is er ook wel een site waar de Flora op staat.


GALLERY WILDE BLOEMEN KLEURGROEP GEEL – wild flowers yellow – Plantes sauvages à fleurs jaunes. Hier vindt U alle planten, met bloemen in gele tinten, van lichtgeel en groenachtig geel tot oranje. Herkennen van onbekende planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.