woensdag 27 september 2017

Bungalow met jacuzzi en sauna

Bespaar tot wel via kiesproduct. Super-de-luxe een bungalow met privé- jacuzzi. Een privé- sauna is al luxe, maar het kan nog mooier als u kiest voor een bungalow met een privé- jacuzzi in de tuin. In de zomer een fijne verkoeling en in het najaar- en winter een heerlijke manier om na een wandel- of fietstocht op te warme.


En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een privé- jacuzzi of hottub buiten in de tuin.

Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert. Of u nu alleen een nachtje of een weekend weg gaat, bij een huisje met een jacuzzi in de tuin komt u helemaal tot rust. Résidence Koningshof is namelijk een kleinschalig vakantiepark, op fietsafstand van de zee en Schoorl. Naast de bungalow met jacuzzi , beschikt de bungalow ook over een privé- sauna.


In de 4-persoons Wellness bungalow kunt u genieten van zowel een sauna als een jacuzzi in de tuin van uw huisje. En met de omheining van de tuin, ervaart u genoeg privacy wat de romantiek natuurlijk ten goede zal komen. Al met al de perfecte overnachting met privé- sauna en jacuzzi.


Boek een verblijf in een luxe huisje met sauna.

Trek eropuit en verblijf in een luxe bungalow met sauna en geniet van een ontspannen verblijf met uw vrienden, partner of hele familie! Wil je op wellnessvakantie in eigen land in een eigen huisje? Kijk dan eens naar deze wellness bungalow op de Veluwe. Het is een vierpersoonshuisje met een privé jacuzzi en sauna.


Maar dat is nog niet alles. Privé genieten van je Finse sauna , whirlpool én verlichte buitenjacuzzi. De bungalow ligt op een klein park met maar huizen. Vers gevuld met bruisen masserend water. Binnen een luxe regendouche en een infrarood sauna van hoog niveau.


Buiten een ambachtelijke veranda met buitenhaard en een sfeervolle Finse muzieksauna. In de luxe badkamer vind je een douche en wastafel, en er is een separaat toilet. De volledig uitgeruste keuken heeft alles om lekker te keuken, en in de woonkamer kun je loungen bij de flatscreen tv.


Een weekend op de Veluwe, ontspannen in de natuurrijke omgeving en je eigen prive bungalow met Jacuzzi in de tuin. Als je daar niet zen van terugkomt. Liever een huisje met een sauna ? Verblijf je liever in een vakantiehuisje met een sauna ? Er zijn tal van mogelijkheden qua huisjes met een sauna.

Vakantiehuizen met jacuzzi voor ieder seizoen. In een vakantiehuis met jacuzzi kunt u het hele jaar door heerlijk ontspannen. Een jacuzzi in de tuin van uw bungalow of een jacuzzi op het terras van uw villa of appartement. Wat uw wensen ook zijn, Belvilla heeft altijd een vakantiehuis met jacuzzi dat bij u past. Wij hebben voor jou de vakantieparken die beschikken over bungalows met sauna geselecteerd.


Het is de moeite waard om te kijken naar de verschillende aanbiedingen en de all-in prijs voor jouw verblijf als je graag een bungalow met sauna wilt reserveren. Volop luxe, voor een zorgeloos verblijf. Bungalowverblijf met sauna. Wat dacht u van een privé- sauna , zonnebank of -hemel en opgemaakte bedden bij aankomst? Alle tijd om samen van alle luxe en gemak te genieten.


Of kiest u liever voor een comfort of extra luxe accommodatie? Luxe vakantiewoningen met privé wellness. Wij bieden dé perfecte vakantiebestemming aan om even heerlijk tot jezelf te komen! Wij verhuren bijzondere vakantiewoningen met privé wellness faciliteiten.


Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan. Huisje met privé jacuzzi en sauna. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna , jacuzzi en buitendouche. WIFI , gebruik jacuzzi onbeperkt en volop privacy ! Geniet van uw heerlijke privé sauna of de warme jacuzzi op het terras! Via de eigenaar kunt u eventueel quads huren om de indrukwekkende omgeving bij de rivier te bezichtigen.


Vanuit de woning loopt u zo het terras op, met robuuste houten tuinmeubelen. Bekijk de aanbiedingen voor een bungalow in Nederlan België en Duitsland. Kies voor een weeken (mid)week of langer en geniet met familie of vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.