vrijdag 8 september 2017

Gardena 3 4

Deze week extra scherp geprijsd. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd!


Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang.

Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit! Door eenvoudig te trekken, kan de verbinding worden losgekoppeld. De tuinslang kan eenvoudig op de waterkraan worden aangesloten. Zonder gereedschap te monteren. Dit maakt hem ideaal voor middelmatig gebruik in huis en tuin.


Bijvoorbeeld bij wasmachines De verbinding is kindveilig en kan alleen losgemaakt worden door te draaien. Het slangstuk voor wasautomaten heeft een 26. Gardena , waterdichte koppelingen.

In de set bevinden zich een kraanstuk, art. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs.


De ringen zorgen ervoor dat de kraanstukken volledig aansluiten en dat er geen water verloren gaat. Met Power-Grip profiel voor de perfecte verbinding van slang met slangstuk. GARDENA sprinkler-indeling voor uw tuin te vinden. Drukbestendig en vormvast door. De lengte is naar wens aan te passen.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bekijk ons uitgebreide assortiment. De Aansluitset bevat een kraanaansluitstuk en een slangstuk.


Het is gemakkelijk hanteerbaar dankzij de speciale vorm van het kraanstuk en het speciale binnenwerk zorgt voor maximale waterdoorvoer. Filters en sets met slangkoppelingen Onze pagina’s met verloopstukken en waterverdelers bieden ook uitkomst wanneer je op zoek bent naar een filter of andere specifieke tuinslangkoppeling. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Een slangklem is inbegrepen voor eenvoudig monteren.


Door het grote zuigvermogen en de hoge druk is deze pomp ideaal voor besproeiing, drukverhoging of het over- of verpompen van kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden. De pomp is licht en robuust, en eenvoudig in. Dankzij de nieuwe technologie, grijpen ze in elkaar als tandwielen.

Uit onze collectie bewatering. De flex slang is uitgerust met een Power Grip profiel voor perfecte verbinding tussen de tuinslang en de koppeling. Bijzonder drukbestendig en vormvast dankzij de.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.