vrijdag 8 september 2017

Fietsenstalling station utrecht

Bekijk de mogelijkheden op onze website! Boek uw Hotel in Utrecht online. Het is een pilot van jaar, waarin partners samen zorgen voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen , waardoor u uw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen.


Aangepaste openingstijden rond de Kerst. Fietsenstalling Utrecht Stationsplein (Moreelsepark) Adres en telefoon. Victor Everhardt, wethouder Stationsgebied Utrecht : “Fietsen zit in de genen van de Utrechter.

Utrecht wil een mooie, gezonde, leefbare stad zijn én blijven. Samen zorgen wij voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen , waardoor je jouw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen. De stalling in Utrecht is nu even de grootste van ons land. In Den Haag wordt bij het Centraal Station ook gewerkt aan een ondergrondse stalling. Deze stalling gaat begin volgend jaar open.


Grootste fietsenstalling van Nederlan volgend jaar van de werel geopend bij Utrecht Centraal. Wie de stalling infietst vanuit de bouwput rond het Utrechtse Centraal Station betreedt een compacte fietsenstad van drie lagen. Het aantal fietsers in Utrecht blijft groeien.


Er zijn de afgelopen jaren veel stallingen bij gekomen.

Ook zijn de mogelijkheden en de service uitgebreid. Bij Utrecht Centraal staat de grootste overdekte fietsenstalling ter wereld met 12. Samen met de overige stallingen werken we toe naar 33.


Met de fiets naar het station : dat is lekker bewegen én beter voor het milieu. Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten fietsenstallingen , abonnementen en tarieven. Maak je regelmatig gebruik van de fietsenstalling op jouw station ? Reserveer online, laagste prijzen.


De Nederlandse fietscultuur werd daarbij voorgedragen voor de nationale lijst van immaterieel erfgoed. Met als absoluut kroonjuweel de grootste fietsenstalling ter wereld bij Station Utrecht Centraal. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat was bij de feestelijke opening.


Het tweede en laatste gedeelte van de fietsenstalling bij Utrecht Centraal is maandag geopend. Het Stationsplein verbindt Utrecht Centraal, Hoog Catharijne en de historische binnenstad van Utrecht. Het plein is voor een groot deel klaar.


De fietsenstalling Knoop is een openbare fietsenstalling naast Utrecht Centraal, Rijkskantoor De Knoop en de Moreelsebrug. Het dak van de stalling is het verhoogde plein Forum met een directe looproute naar de stationshal. Geen plek voor ‘te grote fiets’ in fietsenstalling Utrecht Centraal. De jury laat weten grote bewondering te hebben voor: “De wijze waarop de onderpleinse ruimte onderdeel uitmaakt van de openbare ruimte.


Het tweede gedeelte van de fietsenstalling bij station Utrecht Centraal is geopend. Nergens in Nederland maken reizigers dagelijks zoveel gebruik van de fiets als in Utrecht.

Met het bouwen van de grootste fietsenstalling ter wereld ligt bij station Utrecht ligt er een goede voorziening om die groei te kunnen faciliteren. Laag Catharijne is een BOVAG-fietsbedrijf. Het BOVAG-keurmerk staat voor kwaliteit, betrouwbaarhei en uitstekende service. Bij een BOVAG-fietsbedrijf krijgt u. De openbare fietsenstallingen rond station Utrecht Centraal vallen onder de noemer openbare ruimte.


Daar is de APV dus van toepassing. De afgesloten bewaakte fietsenstalling valt inderdaad onder NS Reizigers en daar mag de NS eigen regels hanteren. In het stationsgebied van Utrecht wordt nu volop gebouwd. BAM is de aannemer van het project. Welkom bij VeiligStallen van de gemeente Utrecht.


Komt u per fiets naar Utrecht om uit te gaan, te winkelen of voor een zakelijke afspraak? Parkeer uw fiets dan eenvoudig en goedkoop in een van onze vele stallingen. Op de kaart kunt u eenvoudig zien waar u uw fiets kan parkeren, openingstijden en tarieven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.