maandag 18 september 2017

Groente kweken in huis

Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Ook de plek waar je de potjes neer zet is van groot belang.


Zet de bakjes daarom voor het raam, in de vensterbank of op een andere plek waar veel daglicht is. Hoe moet je als beginner groenten kweken ?

En, hebben jullie een lijst aan groenten die ik in mijn moestuin kan kweken ? Veel plek voor een groentetuin was er dus niet. Maar we vonden het toch leuk om wat eigen groente en kruiden te verbouwen. Met wat creativiteit, een paar planken en wat potten komen we inmiddels een heel eind en oogsten we elke zomer lekkere biologische groenten uit eigen tuin.


Hier mijn tips hoe je in een kleine tuin toch groente kunt kweken. Goed nieuws: met deze slimme tips heb je niet veel ruimte nodig om je eigen groenten te kweken. Meer nog: je hoeft er zelfs niet voor naar buiten: wij doen het gewoon lekker binnen.


En geef toe, wie wil er nu niet wat extra groen in huis ? De perfecte groeiomgeving: Zonlicht Het enige wat je nodig hebt is een plek in je huis dat genoeg licht krijgt.

De voedingswaarde van groenten uit diepvries, blik of glas is evenwaardig aan deze van verse groenten. Net als vers bereide groenten leveren ze belangrijke voedingsstoffen voor je lichaam. Verwerkte groenten maken het je ook makkelijker om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten (3g) te eten. Laat je groenten op een schone en verantwoorde manier groeien met Vegger.


Wil je ook groenten kweken in huis ? Wacht niet langer en plaats je bestelling vandaag nog online. Maak een keuze uit Vegger groenten of kruiden, reken af in een veilige omgeving en binnen enkele werkdagen ontvang je je eigen Vegger en kun je aan de slag gaan. Lees alles over het kweken van salade planten, zoals sla, bladgroenten en tomaten, binnen in huis.


Daarnaast vindt je hier de beste plantenbakken om binnen groenten te kweken en de beste tools voor een optimale oogst. Dit bespaart geld en zorgt voor altijd verse producten. Maar hoe kweek je nu groenten en kruiden in huis ? En welke groenten en kruiden kunnen goed in huis worden gekweekt?


Zorg voor je eigen voedsel door in huis groenten te. Lente: groenten zaaien in potten Wie groenten in potten wil kweken kan net als in de volle grond beginnen zodra het maart is. Sla, radijsjes en tuinbonen kunnen als ze op een niet al te hete plaats staan nu al geplant worden. Zet ze anders op een beschutte plek op een galerij of in een hok.


Kweken op water in plaats van in aarde, is iets wat je tegenwoordig steeds vaker ziet. Het wordt ook wel ‘hydrocultuur’ genoemd. Groente kweken in potten is niet moeilijk.

Het wordt gebruikt voor kamerplanten, maar ook voor het kweken van groenten in de kas zoals sla, tomaat en witlof. Doordat je je groenten op water kweekt, kun je makkelijk voedingsstoffen doseren en toevoegen. Je eigen kruiden en groenten thuis telen en kweken is erg leuk en lekker om te doen. Alleen bij de één gaat het wat makkelijk dan bij de ander (herkenbaar.). Ontdek hieronder welke groenten het makkelijkst zijn om zelf te kweken.


Genoeg ruimte en voldoende water is alles wat ze nodig hebben. Naast de diverse soorten groenten en fruit kunt u natuurlijk ook diverse planten kweken. Voorzaaien in huis - De basisprincipes om groenten binnen te zaaien. Binnen je groenten voorzaaien voor de moestuin is super fijn. Maar lees hier toch eens de basis principes die je best in acht neemt als je je moestuin al op start binnenshuis.


Wij hebben erg weinig buitenruimte, maar we hebben wel aan beide kanten van het huis hele grote ramen met een vensterbank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.