donderdag 14 september 2017

Molenheide zwembad

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen?

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Bij zwembad De Molen Hey in Schijndel kun je onder andere terecht voor recreatief zwemmen, lessen voor kinderen én lessen voor volwassenen. Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het aquapark Aquapolis van Park Molenheide. Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met ruime zwembaden.


Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en blussende kabouters. Samen met de graden zorgt dit voor een groot waterplezier.

In verband met een beperkte beschikbaarheid van de baden geldt. Van zaterdag december tot en met zondag januari vervallen. Openingsuren, adres en telefoon. Het Park Molenheide zwembad is dan ook niet zomaar een zwembad.


Een zeer kindvriendelijk zwembad , waar je je met kinderen van alle leeftijden met gemak een hele dag kunt vermaken. Wij bieden verschillende lessen voor kinderen aan. Klik in het hoofdmenu op een les en vind er uitgebreide informatie over de desbetreffende les. Wat is er doen op Molenheide ? Kinderen voelen zich meteen thuis op Molenheide. Wat zullen ze hun ogen uitkijken bij de eerste aanblik van het fantastische zwemparadijs ‘Aquapolis’ met een subtropisch zwembad , een 25-meterba diverse waterglijbanen en een kabouterbad met speeltoestellen voor de jongste gasten.


Hack for Soap Scum Removal: Clean your shower and tub in less than minutes - Duration: 22:47. De openingsuren van Molenheide Zwemparadijs in Houthalen-Helchteren met adres Molenheidestraat 7. Deze winkel is geplaatst in de categorie Zwembaden. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de Molenheide in Houthalen-Helchteren. De gemeenten Peer en Houthalen-Helchteren slaan de handen in elkaar om samen met het Park Molenheide een zwembad uit te bouwen.


Als Perenaar kan je genieten van speciale tarieven.

Korting met je identiteitskaart. Als inwoner van Peer krijg je een korting van met je identiteitskaart. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last. Park Molenheide in Houthalen-Helchteren - Boek nu via Bungalow Specials en profiteer van onze lage prijzen! Laat de kinderen spelen in de binnenspeeltuin of ga naar de indoor midgetgolfbaan.


In het aangrenzende Wildpark lopen de herten los rond. Door het schoolzwemmen moeten de kinderen het zwembad soms verlaten. Op minuten rijden is het Maisdoolhof, waar de kids zich volop vermaken. De leukste en spannendste dag beleef je op Saraland met 20. Kom zwemmen in het zwembad , spelen in de binnenspeeltuin of minigolfen in de Mijn.


Wist je dat je zelfs op Sararand een verjaardagsfeestje kunt vieren, een schoolreis plannen of een communiefeest? Verblijf in de natuur op Vakantiepark Molenheide België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.