maandag 11 september 2017

Landelijke poorten

Vanaf €1per set, 3x cm. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In het oude atelier van mijn grootvader (gebr. De Potter PVBA) werden daar na een aantal jaar terug de eerste massieve deuren en poorten vervaardigd.


De oude methodes werden behouden, sommige machines werden vervangen voor een efficientere manier van werken.

Naast poorten en deuren specialiseren we ons in freeswerk, sculpturen en graveren. Bij ons vind je alle soorten houten poorten , in hoeve- en landelijke stijl. Zowel garage , tuinpoorten voor hoeves en schuren alsook voor de gewone woning.


De poorten worden voornamelijk in Afzelia en Sipo gemaakt alsook in Eiken hout. Landelijke poorten : inspiratievoorbeelden. Overweeg je een landelijke poort aan te schaffen om jezelf wat meer privacy te gunnen?


Met het stevige karakter van hout zorg je voor een robuuste afsluiting.

Een poort is ook het visitekaartje van je woning. Met een houten landelijke poort zorg je dus ook voor een warm welkom. Ook metalen poorten zijn in een landelijke omgeving zeker niet ongewoon.


Stalen poorten zijn dan wel zwaarder, ze voorzien je oprit van een authentieke afsluiting. Met onderstaande inspiratievoorbeelden worden een aantal poorten omschreven die de landelijke uitstraling van een woning compleet maken. De landelijke sfeer die het hout geeft wordt in dat geval gecreëerd door brede, rechthoekig profielen. Een landelijke poort past in veel stijlen en kan perfect gecombineerd worden met allerhande soorten hekwerk. Net als al onze andere poorten , worden ook.


Deze landelijke poorten werden vroeger als weidepoorten gebruikt. Nu ziet u ze echter meer in meer in zowel klassieke als moderne tuinen. Sluit een brede oprit af met een landelijke poort in hout. Perfect combineerbaar met de landelijke omheining.


Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in sierpoorten. Je kan bij ons terecht voor de plaatsing van poorten die passen bij jouw stijl. Hou vooral rekening met de bouwstijl van je woning om hierop de stijl van jouw poort af te stemmen.


Houten poorten passen perfect bij een landelijke woning.

Maar ook een spijlenpoort uit staal kan heel mooi zijn in een landelijke omgeving. Met een open houten poort sluit u uw erf af, maar behoudt u toch een open karakter. Dit type poort is goed geschikt voor een woning met een langere oprit. Al onze poorten kunnen op maat worden gemaakt, zodat de poort geheel voldoet aan uw wensen. Tevens is het mogelijk om ook bijpassend hekwerk te laten plaatsen door ons.


Een toegangspoort is een tweedelige poort die veelal wordt gebruikt om de oprit van een passende afsluiting te voorzien. De doorrijbreedte is maximaal meter. Een landhek is een eendelig hek die meestal wordt toegepast voor het afsluiten van een weiland of voor een toegang die niet dagelijks wordt gebruikt.


Bekijk het bord landelijke poort van tinysteijvers op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Hekwerk, Tuin en Boerderij hek. Poorten Vermeulen te Meulebeke, West-Vlaanderen, gespecialiseerd in landelijke , moderne en industrie poorten ! Contacteer ons voor meer info! De houten inrijpoort is zeer duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en uiteraard beschikbaar in diverse modellen en afmetingen. Tevens kunnen wij een maatwerk landelijke poorten voor u realiseren wanneer u dit wenst.


Wenst u offerte te ontvangen? Welkom op de website van Bovenschutte Kastanjehout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.