dinsdag 12 september 2017

Duiven wegjagen

Zoek naar afsprakenkaartjes maken op de nieuwe KensaQ. Geef iets leuks om te Doen cadeau! Heb je last van duiven op het balkon?


Zie je overal vogelpoep en wil je graag de duiven wegjagen ? Duivenoverlast is erg vervelend. Ochtends kan je vroeg gewekt worden door weg fladderende beesten.

Als je de balkondeuren opent schrik je doordat zij schrikken. En duiven op het balkon zorgen voor erg veel vogelpoep. Als gevolg van de pinnen zijn de duiven ook niet in staat om op die plek een nest te bouwen. Ze houden namelijk niet van harde en bedreigende geluiden. Neem contact op met een ongediertebestrijder voor speciale elektronische afschrikinstallaties die de duiven wegjagen.


Je wilt deze dieren zo snel mogelijk wegjagen. Met deze handige tips tegen duiven kom je snel. Dus als de duiven veel rond je waterfontein of voordeur zitten, strooi dan wat kaneel, rode hete peper, cayennepeper, peper of knoflook.


Professionele bedrijven brengen meestal wering aan om de vestiging van een vogelnest te voorkomen.

Daarvoor zijn meerdere methodes voor duiven wegjagen effectief. Overigens worden niet alleen deze vogels buiten de deur gehouden, maar ook andere vogels, zoals meeuwen. Een veelgebruikte methode is het gebruik van pinnen. Hoe kom ik op een diervriendelijke manier van duiven af? Beste experts, ik wil graag op een diervriendelijke manier van duiven af die op mijn balkon zitten.


Op zich leuk, ware het niet dat ze alles onder poepen en ik met dit weer mijn was niet buiten kan op hangen. Ze hebben zelfs maling aan de kat. Salade met duif en rode wijnsaus Ingrediƫnten duiven of duivenborstjes, zout en versgemalen peper,gr.


Saus: dl kalfsfon dl. Als ge nu eens een dode duif vin de nek omgewrongen of zo, en die hangt ge dan omgekeerd aan uw dakraam. Zou dat die duiven niet afschrikken? Vraag eens aan die duivenmelker of hij nog een oud exemplaar heeft dat alleen maar geld kost aan eten en dierenarts:p. Hieronder een overzichtje van veel voorkomende duiven in Belgiƫ en Nederland.


Naast de schade die vogels veroorzaken zijn er een aantal andere problemen die vogels veroorzaken, waardoor u snel maatregelen moet nemen bij overlast van duiven en andere vogels. Door de toenemende hoeveelheid duiven , ontstaat er steeds meer duivenoverlast. Helaas is het weinig effectief om duiven te verjagen.


Als het akoestische signaal dat door het apparaat wordt gegenereer constant zou zijn, zou de duif kunnen wennen aan het geluid. Maar de Stop Bird PRO produceert een frequentiemodulatie die verhindert dat de duif zich gaat wennen.

Onze klanten gebruiken Stop Bird Pro al meerdere jaren en hebben nog steeds hetzelfde resultaat. Bovendien gebeurt het vaak dat duiven de oorzaak zijn van verstopte afvoergoten. De duivenpoep besmeurt balkons, gebouwen en tuinmeubilair. Deze levensgrote duivenverjager kraai zorgt ervoor dat duiven uit de buurt blijven.


We hebben hier ook al jaren twee duiven ( neem tenminste aan dat het dezelfde zijn of anders misschien inmiddels al weer een andere generatie. ) maar nooit hele groepen. Gekocht met het doel om duiven te weren van mijn balkon. De kunststof kraai slaagt er niet in duiven te verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.