vrijdag 22 september 2017

Zuiver marmer tafel

Ontvang nu Tijdelijk extra kassa-korting op de Laagste Prijs. Jou bestelling Gratis verzonden. Vragen Over Bezoek Aan Showroom? De goedkoopste Tafels bestel je op beslist. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

We use cookies to make our website work properly. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Marmer : dé trend die jouw interieur compleet maakt.


Deze tafel komt uit een grote familie, er zijn. Dit ronde tafeltje is helemaal gemaakt van staal, waardoor het stevig op zijn poot staat. Deze mooie koffietafel heeft een stalen onderstel dat zwart is afgewerkt.


De tafel heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. De maximale belasting die deze tafel aankan is kilo.

Deze marmeren tafel van het merk zuiver steelt gegarandeerd de show in jouw interieur. Het heeft niet zo veel schakeringen als je van marmer zou verwachten, maar is eerder wit met een lichtgrijs marmer patroon. Je ziet duidelijk dat het marmer is, maar het patroon is niet heel uitgesproken.


Al bij al is het een prachtig, tijdloos tafeltje dat in heel veel woningstijlen past. Doordat marmer een natuurproduct is, is elke stuk marmer anders. Dit zorgt ervoor dat elke White Stone bijzettafel uniek is.


Zoek naar marmer tafel op de nieuwe KensaQ. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Een eettafel met een natuursteen hoogglans wit marmeren tafelblad. Het natuurlijk ontwikkeld marmeren patroon in elk tafelblad blijft uniek en intrigerend. Dé website voor uw marmeren tafel op maat met meer dan 1. Zuiver in vorm, maar ook in materiaal.


Maak kennis met de meest bijzondere marmersoorten en combineer dit met een hoogwaardig frame in chroom, messing of mat zwart gepoedercoat staal. Creëer zo een eigen marmer tafel die perfect in uw droom interieur past! Leuk detail: elke tafel is helemaal uniek!


Voor 17:bestel morgen in huis.

Grote collectie marmeren eettafels, rechthoek, vierkant en rond. Marmeren Eettafel - Snel leverbaar - DesignOnlineJavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.