maandag 18 september 2017

Speeltoestellen accessoires

De grootste collectie accessoires! Accessoires tegen de laagste prijzen. Alle merken Speeltoestellen. Vind Speeltoestellen online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Grootste aanbod Speeltoestellen. Glijbanen, klimrekken, schommelzitjes klimnetten, knopentouwen en nog veel meer! Dankzij de verschillende speeltoestel accessoires kunt u uw speeltoestel naar wens aanpassen. Met een piratenstuur, verrekijker en de piratenvlag tovert u uw speeltoestel om in een heus piratenschip!


Speeltoestel accessoires uit de online webshop zijn gemaakt van weersbestendige en UV-resistente materialen. De meeste producten zijn verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren. En niet alleen speeltoestellen dragen bij aan het helpen bij de ontwikkeling van coördinatie en behendighei accessoires ook.


Wij leveren allerlei constructie elementen en onderdelen voor het houten speeltoestel voor buiten.

Als een speeltoestel eenmaal in gebruik is, kan het voorkomen dat u toch iets mist. Bijvoorbeeld rubber veiligheid tegels of een klimtouw. Kies één van de overige vrolijke Jungle Gym accessoires en maak jouw speeltoestel helemaal af.


De aanvullende mogelijkheden geven het speeltoestel een extra persoonlijk tintje. Naast speeltoestel accessoires om het speelplezier te vergroten, bieden wij ook accessoires ten behoeve van de veiligheid of levensduur. Met een verankeringsset vergroot u de veiligheid van uw speeltoestel bijvoorbeel en met een afdekzeil voor een zandbak verlengt u de levensduur. De fantasie van uw kind kan hiermee gestimuleerd worden. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan onze speeltoestellen.


Voor de schooljuffrouws in spé hebben we leuke krijtborden met een klok. Ontdek onze accessoires en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag!


Kies uit 1producten vanaf € 190. Bestel Speeltoestel bij fonQ. De speeltoestellen voor openbare ruimtes kunt u nog leuker en aantrekkelijker maken met de leukste accessoires. Met de leuke accessoires prikkelt u de fantasie van de kinderen nog meer en hebben ze nog meer speelplezier.


Voor elk huisje en voor elke schommel is een leuke accessoire te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van klimstenen, verrekijkers, brandweerstangen of glijbanen?

Klim - spring - ren - lach – race – schommel en glij! Het gaat helemaal vanzelf met Jungle Gym houten speeltoestellen met glijbaan en de eindeloos uit te bereiden aanbouw modules en accessoires. De Jungle Gym speeltoestellen en aanbouw modules voor buiten stimuleren de ontwikkeling van kinderen. Een speeltoestel voor in de tuin is ontzettend divers!


Benschop Speelplezier is producent van speeltoestellen. Schoolbord met klok Zwart weersbestendig bord afm 6x 500mm Gedrukte blauwe klok met kunststof onderdelen Verstelbare wijzers. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. U kunt er ook voor kiezen om het speeltoestel zelf te maken en te monteren.


Schommelzitjes, rekstokken, ringensets, touwladders, knopentouwen, handgrepen, telescopen. U bestelt dan een aantal losse onderdelen als speeltoestelpakket en bestelt daarnaast het hout apart. Wij bieden vele verschillende accessoires aan die zoals glijbanen, klimtouwen of schommelzitjes.


De accessoires zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit waardoor het een lange levensduur. Maak een spannende kinderkamer of een klimtoren die zomaar kan veranderen in een schip. De stuurwielen laten zich makkelijk monteren op een houten ondergrond.


En op plaatsen waar houvast nodig is hebben wij sterke kuntstof grepen. En om het extra spannend te maken plaats een telescoop of periscoop op een onverwachte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.