dinsdag 12 september 2017

Gumax overkapping

Klanten geven ons gemiddeld een 8. Terrasoverkappingen branche. Toepasbaar op terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dankzij de ruime keuze aan stijlen, kleuren en daktypen maakt u zelf de ideale combinatie voor uw overkapping waarmee huis en tuin naadloos in elkaar overlopen.


Het aantal staanders is afhankelijk van de breedte, diepte en het type dak. Bovendien geven wij vijf jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen. Uniek hitte reflecterend zonnedoek en afstandsbediening. Hierdoor ontstaat er een afgesloten ruimte waar u alle seizoenen geniet van uw tuin. De schuifdeuren zijn toepasbaar op terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports.


Bij terrasoverkappingen kunt u de voorkant en zijkanten afsluiten met de schuifdeuren. De officiële Gumax dealer in NL. Nu: met de laagste prijs garantie! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Als u onder een Gumax overkapping een 6-rail gaat plaatsen, dan moet u een set u-profielen voor de 6-rail erbij bestellen. De 6-rail is namelijk breder dan de staander en zonder de u-profielen zou dus één glasplaat eruit kunnen schuiven. Alle profielen zijn hier dus ook op aangepast, waardoor deze niet meer op elkaar aan zouden sluiten als u de overkapping op een ander afschot zou monteren.


Wij zijn dealer van Sunrooms, Tuinmaximaal ( Gumax ), Avz en ons eigen systeem, werken dus ook met hun materialen waardoor wij dus ook dezelfde laagste prijsgarantie kunnen geven. Overkapping is meter breed en diep. Dat is goed maar waarom zou u dan bij Alu-reh een terrasoverkapping kopen?


Daarom de volgende voordelen op een rij gezet. Tuinmaximaal gaf aan dat zij alleen nieuwe overkappingen plaatsen en dat wij via internet maar een dealer moesten opzoeken. Tover uw eigen overkapping of uitbouw makkelijk om in een serre of tuinkamer met onze glazen schuifpui.


Doe hier inspiratie op voor uw eigen veranda of tuinoverkapping. MDG- overkappingen is een montage bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk. Door onze ervaring hier in is geen situatie ons vreemd en zullen wij altijd uw droom overkapping kunnen realiseren.


Bekijk hier de video waarin meer uitleg gegeven wordt over de Installatie van de terrasoverkappingen van Gumax. Bekijk hier de video waarin meer uitleg gegeven wordt over de Installatie van automatische zonwering van Gumax. Bekijk hier de video waarin meer uitleg gegeven wordt over de Installatie van LED verlichting van Gumax.


Gumax terrasoverkappingen met de laagste prijs garantie! Geniet van je overdekte terras met een Gumax overkapping aan huis! Deze moderne aluminium terrasoverkapping in mat antraciet met een glazen schuifwand aan de zijkant zorgt ervoor dat je altijd van je tuin kan genieten. Hiernaast kunt u deze tochtstrip boven en onder de Gumax deurgrepen plaatsen. Dit is logisch, de prefab overkapping is al van tevoren samengesteld en hoeft alleen nog in elkaar te worden gezet.


Hier zijn veel minder arbeidsuren voor nodig. Met een op maat gemaakt exemplaar kun je echter veel meer kanten op en heb je de vrijheid het ontwerp precies aan te passen op wat jij zoekt. Lees ook: kunststof kozijnen plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.