woensdag 28 februari 2018

Bloemen verzorgen

Wij versturen in heel Nederland. BLOEMEN VERZORGEN EN TIPS. Nadat de bloemen zijn bezorgd is het van belang om de bloemen zo snel mogelijk in een vaas te zetten. Dit voorkomt dat de bloemen te lang zonder water staan.


De bloemen van flowerservice. Met deze tips help jij je bos de zomer door!

Zorg voor een schone vaas. Nodig: afwasmiddel, bleekmiddel, een spons en handschoenen. Je bloemen worden super happy van een schone vaas. Kies uit ons grote assortiment aan bloemen , geschikt voor elke gelegenheid. Bloemen verzorgen is niet zo moeilijk.


Snijbloemen verzorgen Om je bloemen in opperbeste conditie te houden, vragen ze elke dag of toch zeker om de paar dagen een beetje aandacht. Eigenlijk hebben snijbloemen elke dag vers water nodig. Vuil water bevat immers veel bacteriën en daar kunnen bloemen niet tegen.


Haal je boeket uit de vaas en houd het bij elkaar met een elastiekje.

Daarom is het enorm belangrijk dat je snijbloemen zo snel mogelijk weer in het water zet. Want als je de volgende punten opvolgt, zul je zeker langer genieten van een boeket bloemen ! Je krijgt een prachtig boeket thuisbezorgd en je wilt er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Laat uw bloemen bezorgen op zondag, de kans dat de ontvanger thuis is groter op zondag. Eenvoudig bloemen bestellen en laten bezorgen.


Fleurop bloemisten vandaag nog. Bestel jouw bloemen vóór 14. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd. Ieder boeket wordt altijd met de hand samengesteld door een Fleurop bloemist. Vragen over uw product of over uw klachten.


Bel of mail met één van onze experts. Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Dagelijks verse bloemen van de kweker.


Prachtige takken, bloemen en besjes voor een warm najaarsboeket Verzorging. Leer hoe je planten en bloemen buiten plant en verzorgd. Met de juiste snijbloemen verzorging kun je je bloemen langer mooi houden.


Kun jij ook zo genieten van planten in huis, maar houden die planten het op één of andere manier nooit lang vol bij jou thuis?

Dat is helemaal niets om je voor te schamen, want lang niet iedereen heeft aanleg voor het verzorgen van planten. Je kan zelf kiezen welke bloemen je mooi vindt, of je kan een kant-en-klaar mengsel kopen van bloemen die samen een mooi veldje vormen. Wij hebben verschillende mengsels, bekijk ze hier. Weidebloemenmix kan gezaaid worden in de lente (maart – april) zodat je dat jaar nog bloemen krijgt.


Voor 14:bestel zelfde dag bezorgd ? Laat snel je prachtige bloemen bezorgen! Wanneer je met verse bloemen thuiskomt of het boeket net is bezorg is het belangrijk dat de bloemen zo snel mogelijk in een vaas worden gezet. Het beste is om dit te doen met koud kraanwater en de juiste hoeveelheid snijbloemenvoeding. Er zit altijd een zakje snijbloemenvoeding bij de Fleurop boeketten. De grote bloemen zijn zuiver wit met een geel hart.


Er bestaat een hele reeks enkelvoudig-, halfgevuld- en gevuldbloemige rassen. De hoogte die de planten bereiken, is afhankelijk van het ras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.