woensdag 28 februari 2018

Dikte stelconplaat

Koop direct bij de fabrikant. Zoek naar stelconplaten kopen op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Warmgewalste en aan de binnenzijde geprofileerde hoeklijn voorzien van ankers.


Onomstotelijke hechting aan het beton.

Vlakke overgang naar het beton, dus geen stootrand. De hoeklijn met de langste levensduur! De duurzame betonplaten zijn te gebruiken voor binnen- en buitenvloeren inbouw, industrie en landbouw. Ze zijn vooral geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer met hoge draai-, wring- en schuifkrachten rijdt.


Deze stelconplaat 200x200cm beschikt over een gebezemde toplaag, wat voor extra grip zorgt. De plaat is verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm(milieuplaat) en 25cm. In de industrie, voor transport-, en overslagbedrijven, maar ook als (tijdelijke) verharding bij bouwprojecten.

Voor elke toepassing een oplossing. Stelcon betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. Dit ligt geheel aan uw eigen voorkeur. Geeft u de voorkeur aan kwaliteit?


Wilt u de maattoleranties bij dit type verharding tot een minimum beperken? De stelconplaat is in deze gevallen een uitstekende oplossing. Voordeel van een net Øis dat dit minder snel verbuigt als je erover loopt. En dus beter in het midden blijft liggen. Op deze pagina vindt u uitsluitend betonplaten en stelconplaten van 200x200cm, in verschillende diktes.


De dikte van de stelconplaten bepaald in belangrijke mate de druk die de plaat kan dragen. De druk wordt aangegeven in aslast. De aslast is afhankelijk van het beton, de wapening en de dikte van de stelconplaat. Stelconplaat S 200x200x14cm 20T Dubbele Wapening Gebezemd. Deze platen zijn de ideale oplossing voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen.


Dankzij het constructieve beton – kwaliteit C– zijn deze platen berekend op aslasten tot ton. Dikte : 14cm Aantal: 41stuks.

Als je het netjes uitvoer hoeft het niet zo dik allemaal Ben het dus met Jan eens, 8cm is prima. Franco per volle vracht, doch afhankelijk van de afleverplaats. Prijs: €3- per stuk excl. Voordat u de platen krijgt worden deze dus voor u. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Vloeren voor in de industrie, landbouw en inbouw. Diverse maten beschikbaar. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar.


De platen bestaan met of zonder warmgewalst stalen hoeklijn aan bovenrand. Stelcon platen zijn voorzien van twee hijsgaten, waardoor ze makkelijk kunnen worden opgenomen en gelegd. Info over gewicht stelconplaat. Resultaten van zoekmachines!


Wij zijn altijd op zoek naar partijen gebruikte stelconplaten. De ondergrond voor de betonplaten dient te worden opgebouwd uit een goed verdicht zand pakket direct onder de betonplaat met een dikte van cm. Deze kavelpad betonplaten worden vervaardigd in een hoge betonkwaliteit, met dubbel wapeningsnet en in extra dikte. De randen van de kavelpadplaten zijn afgerond en het oppervlak is voldoende stroef.


De formaten zorgen ervoor dat terreinen en paden in een mum van tijd gebruiksklaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.