woensdag 7 februari 2018

Kunststof ijsbaan

Schaatsen op een synthetische ijsbaan. De exacte samenstelling van het kunststof is even divers als het aantal aanbieders van kunststofschaatsbanen. Deze variëren zowel in gebruikstoepassing als ook in montage.


De kunststof schaatsbaan van Global Green Ice is de meest maatschappelijk verantwoorde manier om jaarrond een ijsbaan te gebruiken. Het is voor ieder die zich serieus zorgen maakt om ons milieu, maar wel graag schaatst of zich bezig houdt met andere ijsgerelateerde sporten.

Een plastic ijsbaan is een fantastische eyecatcher voor ieder evenement! Wat houdt het huren van een kunststof ijsbaan in? Is dit niet het geval dan kunnen wij een ondervloer plaatsen.


Je zoekt de beste ijsbaan voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Global Green Ice aan het juiste adres. De Global Green Ice synthetische ijsbaan is de nieuwste ontwikkeling in kunststof ijsbanen.


Onze schaatsvloeren zijn milieuvriendelijk doordat deze geen stroom of gas verbruiken en hierdoor veel aantrekkelijker dan een traditionele ijsbaan. Het huren van een kunststof schaatsbaan kan al voor één dag, maar langer is uiteraard ook mogelijk.

Afhankelijk van de tijdsduur en de locatie sturen wij u graag vrijblijvend een offerte toe. Naast de kunststof schaatsbanen hebben wij een zeer ruim assortiment in winterattracties en winterse aankleding. Huur nu uw eigen kunststof schaatsbaan. Diverse afmetingen mogelijk.


Slim huren doe je bij Huur hoeft niet duur! Wij zijn hét verhuurbedrijf voor het huren van Springkussens, stormbanen, spelmaterialen en attracties met tevens een. Deze ijsbaan kan zowel in de buitenlucht (buitenbaan of outdoor genoemd) liggen als overdekt (binnenbaan of indoor genoemd) zijn. Het voordeel van een kunstijsbaan boven een natuurijsbaan is dat er ook bij temperaturen boven nul geschaatst kan worden.


Tevens kunnen de ijscondities zeer goed gestuurd worden. Wij durven wel te zeggen dat wij de beste kunststof schaatsvloer hebben, omdat wij over de nieuwste materialen beschikken. De vloer bereikt maarliefst glijcapaciteit ten opzichte van natuurijs. Daarom is het dus hét perfecte alternatief voor natuurijs!


De schaatsbaan kan voor verschillende gelegenheden worden ingezet in welk seizoen dan ook. Kunststof ijsbaan huren is inclusief: 1. Als kunststof ijsbaan specialist kunnen wij u adviseren welke apparatuur u het beste kunt gebruiken doordat wij deze zeer intensief in de verhuur hebben getest. Onderhoud aan de kunststof schaatsbaan gebeurd in samenwerking met Attractieverhuur Moonen.

Alleen als de baan vuil is aan het einde van de dag, dient deze logischerwijs schoon gemaakt te worden voor een optimale beleving de dag erna. Om een kunstschaatsbaan bevroren te houden, is een erg kostbare technische installatie benodigd. IJsbaan verhuur brengt hierdoor bepaalde kosten met zich mee. Daarnaast brengt een ijsbaan veel werk met zich mee in het opbouwen, onderhouden en afbreken. In het meest positieve geval kost een ijsbaan nog steeds minimaal 10.


Altijd schaatsen, welke weersomstandigheden ook. Dat is nu mogelijk met deze mobiele kunststof schaatsbaan. Een goed alternatief voor traditioneel ijs. Een kunststof - of mobiele ijsbaan huren? De ijsbaan huren op uw feest of evenement.


Dat kan natuurlijk bij Vcompany. Deze ijsbaan is compleet met schaatsen en een opblaasbare boarding of traditionele houten hekjes. De genoemde prijs is de prijs per vierkante meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.