vrijdag 16 februari 2018

Grote horeca parasol

Parasols voor horecagelegenheden. Uw terras is het eerste wat uw gast ziet. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Ruim assortiment parasols voor uw gastronomie voor ultieme schaduw.


Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Elke TUUCI parasol wordt volledig naar uw behoefte samengesteld.

De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-op een schaal van 8. Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Horecaparasols geven uw terras een stijlvolle uitstraling. Onze horecaparasols zijn bovendien heel flexibel.


De zwevende parasol hangt boven het terras. Hij is dus zo neer te zetten dat alle klanten aan een tafel beschut zitten en beschermd zijn tegen de zon. Door te kiezen voor een zwevende parasol , kiest u ook voor een praktische parasol.


Vind horeca parasols het nu op Kensaq.

Bij de aanschaf van een passende zonwering, overkapping of horecaparasol gaat u niet over één nacht ijs. Ongeacht welke parasol u aan wilt schaffen, dient u zich een paar dingen af te vragen. Het is belangrijk dat u uiteindelijk de oplossing krijgt die u voor ogen had. Solero Basto is een heuse XL parasol , want deze parasol leverbaar in twee grote formaten van 4xen 5xm. U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies!


Twijfelt u over de juiste afmeting voor uw situatie? De brede collectie bestaat uit maatwerk parasols in diverse vormen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een rechthoekige horecaparasol, een grote terrasparasol, een vierkante tuinparasol of een zweefparasol, wij kunnen het leveren en installeren. Wilt u de parasol inrichten met parasolverlichting en parasolverwarming, er zijn diverse opties.


Professionele en windstabiele grote parasol voor de horeca van zwaar aluminium met kleurvast doek. Leverbaar 5xof 4xmeter! Het is de meest verkochte horeca parasol en is altijd voorzien van een volant, sluit boven de tafel en heeft een gratis beschermhoes. Uitgerust met een eersteklas Polyester doek, welke in allerlei kleuren te verkrijgen is.


Extra grote horeca parasol in de kleur. Zoals net omschreven komt op een balkon een kleine parasol goed tot zijn recht. Afhankelijk van uw woonsituatie adviseren wij verschillende formaten en varianten.


Grote parasol of kleine parasol.

Wenst u veel schaduw, dan is een grote parasol aan te raden. Uiteraard is uw terras de belangrijkste factor als het gaat om de grootte van een parasol. Bekijk alles met horeca parasols!


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Startend vanaf €20- en tot een maat van 600x600cm. Denk hierbij aan een grote sunline waterdichte horeca parasol , of een ronde horeca parasol met telescoopmechanisme.


Wij beschikken over diverse parasols , bestaande uit verschillende modellen en materialen. Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast. Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt.


De unieke en stijlvolle parasols van TUUCI dragen bij aan een perfecte eerste indruk. Het terras is het visitekaartje van uw hotel, restaurant of café. Zoek naar horeca parasols op de nieuwe KensaQ. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Het mag duidelijk zijn dat een parasol in Nederland bestand moet zijn tegen beide weertypes. Daarom kunnen deze parasols ‘s avonds niet naar binnen.


Bovendien moeten ze weerstand bieden tegen een flinke bries. De TFH en de TFL modellen zijn zeer robuust. En ze hebben een mooie geïntegreerde oplossing voor heaters.


Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw horeca parasol ook uw visitekaartje kan worden. Onze parasols zijn ook uitstekend te combineren met onze parasol voeten. Bij ons kunt u eenvoudig uw parasol laten bedrukken.


Minder grote horeca parasols. Uniek design en eenvoudige parasol bediening! Onze modellen TNZ, TBL en Model Budget zijn de kleinere en lichtere parasols die we leveren. Van der Zalm-Zonwering is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige kleine of grote horeca parasol.


Model TNZ is een mooi alternatief als de TRE buiten het budget valt. Uw horeca terras wordt een comfortabele én herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten. De parasols laten zich eenvoudig en snel bedienen. Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. Een stevige en goede parasol koop je niet zomaar!


Afmetingen, kleuren en materialen. De horeca parasol 4×is de ideale parasol voor op je terras. Deze 4×maat is namelijk een geschikte maat om bijvoorbeeld meerdere parasols naast elkaar te plaatsen.


Wij hebben ervaring met het inrichten van grote terrassen en maken graag een offerte op maat voor bijvoorbeeld tuinmeubilair wat tegen een stootje kan, uiteraard horeca parasols , maar denk bijvoorbeeld ook eens aan lounge vuurtafels of andere sfeervolle terrasverwarming die je kunt combineren of integreren in jouw horeca parasol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.