woensdag 14 februari 2018

Dilatatieprofiel betonvloer

Storax BV levert een volledig programma dilatatieprofielen in rvs en aluminium. Voor iedere situatie een geschikt dilatatieprofiel. Locaties in NL Totech heeft diverse dilataties in betonvloeren hersteld en voorzien van nieuwe profielen. Nadat de bestaande dilataties zijn afgetekend werden deze vergroot en deels verdiept.


Metalproducts is uw internationale partner in productie en levering van staalvezels en dilatatieprofielen. Onze klanten zijn veelal vloerenbedrijven, prefab betonbedrijven en bouwbedrijven. Een betrouwbare wereldspeler met klantspecifieke focus ! De keuze van een juist dilatatieprofiel is dan ook van doorslag-gevend belang voor de beoogde functionaliteit. Het is noodzakelijk dat de plannende en voorschrijvende instanties het belang van het kiezen van de juiste dilatatieprofielen inzien,en de uitvoerende instanties deze aanbeveling overnemen.


Dilatatieprofielen Dilatatieprofielen worden onder meer ingezet bij naadloze vloeren. Bijvoorbeeld als dagveldvoeg en in doorgangen. De vorm van het profiel maakt lastoverdracht mogelijk. Een vloer met Omega dilatatieprofiel kan vrij horizontaal werken, terwijl een verticale beweging wordt vermeden. Bij elke betonvloer maken we een individueel zaagplan met dilatatieprofiel , welke we met u. Betonvloeren in bedrijfshallen en werkplaatsen hebben door trillingen van heftrucks, reachtrucks en pompwagens veel te verduren.


Ondanks zorgvuldig stellen en afwerken blijven de dilatatieprofielen een kwetsbaar punt. Wij adviseren ruimtes groter dan 50m² te dilateren. Deze profielen zijn voorzien met krachtige plakstrip in de kleuren aluminium en brons.


Waterdichte dilatatieprofielen worden bijvoorbeeld toegepast bij parkeergarages, industriegebouwen of voetgangersbruggen. Dilatatievoegen komen ook voor bij parketvloeren om het parket uit te kunnen laten zetten of te laten krimpen bij temperatuurveranderingen. Deze verdelen de betonvloer op strategisch gekozen posities in segmenten.


De voegen tussen deze segmenten fungeren, mits goed aangebracht, als krimp- of uitzetnaden, welke het oppervlak in staat stellen te “werken”. Zwets Industrievloeren is een familiebedrijf met een vertrouwde naam en een vertrouwd gezicht. Cees Zwets heeft meer dan jaar ervaring in de wereld van. De innovatieve oplossingen van Peikko maken het bouwproces sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder. Momenteel ben ik bezig met het aanleggen van een gewapend betonvloer van bij meter op een fijn zand grondlaag, met natuurlijk isolatie hierboven.


Er zit ook vloerverwarming in de vloer. De dikte van de vloer is cm. En of iemand weet hoe je dit kan berekenen.


Maar een scheurloze vloer zonder zaagsneden of dilatatieprofielen geeft ons meer indelingsvrijhei hiermee creƫren we meer veilighei minder onkosten voor reparatie aan vloer en materieel, dit is waar de kracht van Twintec ligt. Door onze research en engineering werd er een product ontwikkeld waarmee we beide opties konden elimineren. Dit is de meest gebruikte strip. Overgang tussen verschillende producten met gelijke hoogte. Afdekprofielen ook wel dilatatieprofielen geven de vloer ruimte voor krimp en uitzetting.


Wij hebben een groot assortiment dilatatieprofielen. Zonder hoogteverschil, de dilatatieprofielen werken als overgangsprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.