donderdag 8 februari 2018

Thuja occ smaragd

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan. Levensboom voor veel privacy.

Voor 22:bestel morgen in huis. Wat zijn de specifieke kenmerken van deze conifeer? Heldergroene kleur Groenblijvend Winterhard Smal opgaande vorm. Zoals alle haagconiferen is hij winterhard.


Smal piramidaal groeiende conifeer. De thuja , zoals de westerse levensboom ook wel genoemd wordt, is dan ook een plant die aan bijna alle denkbare eisen voldoet en gemakkelijk te onderhouden is. Thuja smaragd kant-en-klaar.


Hoewel de hagen nog steeds een beetje in elkaar moeten groeien, gebeurt dit veel sneller dan wanneer u kiest voor losse hagen.

Hervorragend geeignet als Hecke, aber auch als Einzelpflanze (zum Beispiel im Kübel) sehr zu empfehlen. Een prachtige conifeer met een lichtgroene kleur en een hoge sierwaarde voor uw tuin. De plant is bovendien winterhar waardoor u haag er het hele jaar mooi uitziet.


Wanneer de plant met zijn prachtige frisgroene kleur helemaal vrij staat is hij rondom op zijn mooist. Bestellen, bezorgen, betalen. Kijk nu snel naar de bestelmogelijkheden op Coniferen.


Dit is dan ook de optimale bodem voor deze conifeersoort. U kunt dat stimuleren door de coniferen te planten in een kalkhoudende humusbodem (aarde die bestaat uit plantenresten). Deze coniferensoort vormt met zijn mooie smaragdgroene kleur een schitterende omheining voor uw tuin. Het is een zeer sterke, winterharde conifeer. De geschiedenis van de Westerse levensboom.


Entdecken Sie jetzt unsere formschönen Thujen ! Hier Angebot von Zierbäumen und Sträuchern, deren Preise stark reduziert wurden. Es wächst zu einer Pyramide hellgrüner Blätter heran. Die Pflanze ist kältebeständig und ideal für kleine Gärten. De Nederlandse naam is levensboom.


De thuja occidentalis smaragd wordt ook vaak als solitaire plant gebruikt omdat deze in een mooi, strakke kegel model groeit.

Kan gemakkelijk gesnoeid worden in juni. Goede keuze trouwens voor. Deze conifeer groeit ook wat langzamer. Smaragd groeit op vrijwel iedere bodemsoort. Proto jsou Nejlepší na živý plot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.