woensdag 7 februari 2018

Veranda met lichtstraat

Creëer een lichte werk en leefomgeving met karakteristieke houten lichtstraten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Voor hallen en veestallen geschickt.


In verschillende lengtes verkrijgbaar. Prijzen van een lichtstraat.

Veranda Twente realiseert zowel veranda ’s met lichtstraat als lichtstraten voor bestaande veranda ’s en terrasoverkappingen. Daarbij streven wij steeds naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Bent u op zoek naar een goedkope lichtstraat , houd dan zeker onze aanbiedingen in de gaten. Houten veranda met lichtstraat.


Onze ervaring is dat het niet per definitie veel donkerder wordt in de woning door de veranda. Klassieke Veranda ontwerpt, fabriceert en plaatst veranda ’s. Dat doen we vanuit een eigen werkplaats, met een eigen showroom en met de mogelijkheid ook om bij u langs te komen.


Want een klassieke veranda is en blijft vooral toch een maatwerk veranda.

U wilt de daglicht niet weghalen uit uw keuken, woonkamer of aanbouw door een veranda ? Een lichtstraat is dan een mooie oplossing in de veranda met platdak. De lichtstraat is een verrijking voor uw veranda en woning. Wij plaatsen voor u een lichtstraat in de veranda van hardhout. Het model Exclusief kan voorzien worden van een luxe lichtstraat. Bij ruiten is er één tussenkoker, bij ruiten zijn dat er twee.


Deze koker is 40x100mm (bxh) en is uit hetzelfde duurzame hout gemaakt als de opstand. Een Veranda uitvoering wordt altijd uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas. Veranda met lichtstraat Als u schaduw wilt én daglicht. Eén van de voordelen van de veranda , is dat u zomers lekker in de schaduw kunt zitten.


Dat is tegelijk het nadeel van de veranda. U hebt altijd schaduw, ook ’s winters of op een mooie voorjaarsdag. Niet alleen onder uw veranda kan het dan donker zijn.


De boeidelen en de klassieke paal zijn exact gekopieerd van de bestaande situatie. Hout is ‘kneedbaar’: het is te bewerken, waardoor we een lichtstraat heel gemakkelijk aan kunnen passen aan de veranda. Neem bijvoorbeeld deze landelijke veranda.

U krijgt geen standaard lichtstraatje dat puur functioneel is, maar een krachtige, mooie lichtstraat van duurzaam hout die de uitstraling van uw veranda alleen maar ten goede komt. Hoewel veranda -daklichten speciaal zijn bestemd voor toepassing in buitensituaties, bijvoorbeeld een veranda of carport, kan het tikkend geluid van harde regen of een forse hagelbui toch als storend worden ervaren. Door de glazen wand en de buiten openhaard kunt u in alle seizoenen extra genieten van uw tuin. Geen lichtverlies, optisch groter en een natuurlijke lichtinval met een overkapping met lichtstraat.


GLASPROFIEL, DAKPLAAT KLEMPROFIELEN VOOR OVERKAPPING, LICHTSTRAAT , DAK MET GELAAGD VEILIGHEIDS GLAS, ISOLATIEGLAS. Wilt u meer daglicht in uw serre, tuinkamer en onder uw veranda ? Dan is een lichtstraat de ideale oplossing. Lichtstraat voor serre, tuinkamer en veranda. Bovendien heeft u dankzij het extra daglicht via een lichtstraat minder elektrische verlichting nodig.


Veranda aan het huis Vorig jaar hadden onze buren een veranda geplaatst die wij zelf ook erg mooi vonden. De tip van de buren was om in zee te gaan met Tradobouw. Aangezien we hun veranda al zeer mooi vonden was de keuze niet zo moeilijk. We bieden je met plezier het grootste assortiment lichtstraten van Nederland aan: mooie houten lichtstraten met aluminium afwerking, strakke stalen lichtstraten met slanke T-profielen en moderne frameless lichtstraten met glasplaten uit één stuk. Uiteraard is bij ons hetzelfde mooie resultaat behaald.


Wij hebben het allemaal, in alle gewenste afmetingen en met de beste glassoorten. Zij zien het potentieel in de lichtstraat om een donkere, sombere ruimte om te zetten in een zee van natuurlijk licht. In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect. Het is met recht de limousine onder de veranda ’s.


Ook deze veranda wordt helemaal tot in detail op maat voor u gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.