maandag 5 februari 2018

Dikte graszoden

Graszoden Bezorgen of Laten Leggen! Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Topgazon heeft graszoden te koop die de perfecte dikte hebben. Zowel de Speelgazon als de Premium en de Natuur graszoden worden machinaal van onze kweekvelden in het Drentse Nooitgedacht gesneden. Hierdoor hebben de graszoden allemaal ongeveer de zelfde dikte.


Afmetingen graszoden voor hoveniers: blokzoden of big rolls. Als u als hovenier op bedrijf veel gras nodig heeft, kunt u blokzoden of big rolls bestellen: graszoden met grotere afmetingen. Hieronder leest u meer over de afmetingen van deze graszoden. De dikte van een graszode is ongeveer cm.


Dikte graszoden

Deze afmetingen worden het meest gebruikt, zijn gemakkelijk te hanteren en zelf te leggen. Door op bestelling het gras te snijden, krijgt u als klant zo vers mogelijke graszoden. Komen de graszoden tot tegen terras of bestrating?


Hou er dan rekening mee dat de grond tot anderhalve centimeter onder de bestrating wordt gelegd. Voor het leggen van de graszoden wordt ook nog een meststof gebruikt. De graszoden worden geleverd als rollen en hebben een dikte van tot centimeter. Onze grasrollen hebben een standaardafmeting van 1m² (40cm x 250cm) en zijn daardoor erg eenvoudig in uw tuin te leggen.


Sportgras, Speelgras en Premiumgras. Voordat u graszoden bestelt, is het belangrijk dat u het soort graszoden kiest dat het beste past bij uw wensen. Gaat er actief gesport worden op uw nieuwe gazon, kies dan voor de stevigheid van sportgras. Het gras wordt gezaaid en gekweekt door een gespecialiseerd bedrijf, dat vervolgens het gras uitsnijdt en oprolt.


Jij hoeft die graszoden alleen maar uit te rollen op een geschikte ondergrond. Een nieuw grasveld maken met graszoden ? Het kan eenvoudig met ons stappenplan. Limburg, Drenthe, Friesland of waar dan ook in Nederland. Bestel uw graszoden eenvoudig online via onze webshop. Onze graszoden worden op een dikte van centimeter gesneden.


De prijzen van onze graszoden. Wat een graszode kost per m² is afhankelijk van wat u wilt. Een gazon aanleggen met graszoden is duurder dan het inzaaien van een gazon maar zeker op kleine oppervlakken wegen de voordelen van het gebruik van grasmatten ruimschoots op tegen de nadelen van een ingezaaid gazon. Je hebt direct na het leggen van de graszoden een dicht begroeide grasmat. Dit heeft als voordeel dat de zoden beter aarde en vocht vasthouden.


Wij streven naar een kwaliteitsvol , onkruidvrij gazon en dit in stevige zoden. Wij gebruiken enkel graszaadmengsels die aan erg strenge, specifieke eisen voldoen en die geselecteerd worden door de beste zaadhuizen. Talud of Blokzoden kunnen gesneden worden tot een dikte van wel cm. Blokzoden of taludzoden worden vooral gebruikt om schuine kanten of dijken te versterken.


Deze graszoden worden dikker gesneden en op elkaar gestapeld. Heb je voor de verwerking van onze producten groot materieel nodig, dan kun je dat bij ons huren, hiermee kun je direct aan de slag. Door jarenlange ervaring in de graszodenteelt zijn wij gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit graszoden.


Goedkope graszoden tegen een voordelige prijs vanaf euro per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.