woensdag 7 februari 2018

Aanbouw erker

De erker had snel een vergunning en de aannemer begon samen met ome Bert om buiten de fundering te timmeren en te storten. Stuur een foto van die aanbouw ook gewoon mee met de vergunningsaanvraag. Een erker kan ervoor zorgen dat je (beetje saaie) rechte nieuwbouwwoning opeens iets chics, moois en stijlvols krijgt. Vaak hebben de erker aanbouwen een aantal grote kozijnen en hiermee wordt een hoop extra licht binnen gecreëerd.


Wat kost een erker aanbouwen? De kosten voor het aanbouwen van een erker aan je woning variëren van € 4.

De meeste huizen uit de jaren hebben standaard al een prachtig erker , tegenwoordig is het een trend om zelf een erker te laten aanbouwen. En hoe ziet jouw nieuwe erker er eigenlijk uit? Dit kozijn kan uiteraard gemaakt worden van verschillende materialen, zo kan je een houten aanbouw maken of een uitbouw van kunststof of aluminium.


Ook is het mogelijk om voor een deel van de erker steen te gebruiken. Als de aanbouw eenmaal is gebouwd zal het aanbrengen van een fundering niet meer mogelijk zijn. Het is dan nog wel mogelijk de aanbouw te stabiliseren, maar dat is een fors en daardoor duur karwei. Als je zelf een aanbouw bouwt, bespaar je op een boel van de kosten.


Een standaard aanbouw word vaak gemetseld van stenen maar zo zijn er ook houten aanbouwen en zelfs glazen exemplaren te verkrijgen.

Een houtskelet aanbouw is natuurlijk een stuk goedkoper in prijs dan een gemetselde uitbouw aan uw woning. Glas word vaak gebruikt als serre of als sier erker aan de voorkant van uw woning. Als u door middel van een erker echt veel meer woonruimte wilt creëren dan is een grote erker laten plaatsen natuurlijk iets wat uw woning flink zal vergroten. De aanbouw kan eventueel ook ingericht worden als slaapkamer met badkamer. Daardoor wordt uw woning levensloopbestendig en kunt u langer in uw eigen woning blijven wonen.


Kennis, precisie en vakmanschap. Het plaatsen van een erker of aanbouw vraagt kennis, precisie en vakmanschap. Er komen tijdens het gehele proces veel vragen op u af. Offertes voor een aanbouw erker vergelijken.


Het is namelijk perfect mogelijk dat er een meer dan behoorlijk prijsverschil bestaat tussen de verschillende bedrijven die je een erker aanbouw kunnen aanbieden. Je weet met een maatwerk aanbouw zeker dat jouw aanbouw wensen vervuld zijn. Een aanbouw van hout is goedkoper dan een gemetselde aanbouw. Dit is te danken aan het lichte frame.


De fundering en bouwconstructie hoeft minder sterk te zijn. Een houten aanbouw is ook als prefab aanbouw verkrijgbaar. Ook bieden wij voor de eengezinswoningen een concept voor een prefab all-in aanbouw. Daarnaast is het mogelijk om de aanbouw volledig af te stemmen naar eigen wens.


De materiaalkeuze, het kostenplaatje, het verwachte aantal uren en de afwerking van de aanbouw zullen duidelijk zijn omschreven in de offerte.

U komt niet voor onverwachte verassingen te staan. Want het begint allemaal bij de fundering. Afhankelijk van de grondsoort is er een extra fundering nodig.


Erker aanbouwen Er zijn talloze manieren te verzinnen waarmee u uw woning kunt voorzien van een nieuwe uitstraling. Een van de dingen die u kunt doen is ervoor kiezen om een erker aan te laten bouwen. Andere aanbouw mogelijkheden.


Naast een erker zijn er bij Mario Wesseling ook andere mogelijkheden op het gebied van aanbouw. Zo kunt u eindelijk die droom van een grote keuken waarmaken, een mooie garage laten bouwen voor of een terrasoverkapping laten bouwen om optimaal te genieten tijdens die zomeravonden. Bij een aanbouw voegt u een extra ruimte toe aan het huis, die wel van binnenuit bereikbaar is, en met een uitbouw vergroot u een bestaande woonruimte. Voorbeelden van uitbouwen zijn een vergrootte garage, of verlengde keuken. Met een aanbouw bedoelen we een serre, prefab carport of erker.


Ook een dakopbouw valt onder deze categorie. U zult dus een aanvraag moeten doen bij uw gemeente. Het is ook verstandig om de bouw van een erker met uw buren te bespreken, zij zullen hier ook mee akkoord moeten gaan. Wanneer u van onze service gebruik wilt maken regelen wij tevens de vergunning voor u. Bekijk hier uitbouw voorbeelden en doe ideeën op voor je nieuwe aanbouw.


Moderne aanbouw Met grote schuifpui. Mooie erker aan huis Samen met de buren. Daarnaast wordt deze aanbouw of uitbouw oplossing ook vaak gebruikt als mantelzorgwoning, zorgaanbouw of thuiskantoor.


Wij maken het gehele bouwwerk in onze werkplaats als een bouwpakket. Onafhankelijk van de weersomstandigheden wordt uw wens bij ons omgezet naar een prachtige aanbouw , uitbouw, erker enz. Overleg altijd eerst met uw aannemers over welk formaat erker past bij uw huis, zodat u een model kiest die de verhoudingen niet verschuift.


Om u een idee te geven van de afmetingen, geven we u een gemiddeld voorbeeld van een kleine en grote erker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.