maandag 26 februari 2018

Kleine kliko

Groot Assortiment Containers. Koop op rekening bij Manutan. Minicontainers van alle merken op beslist. De Kliko minicontainers zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar en door de kleine inhoudsmaat ook geschikt als opbergmogelijkheid.


Zo zal Kliko onder andere een nieuwe productlijn lanceren: Kliko Heavy Duty. Dit zijn producten die voor het zware werk in gezet kunnen worden.

Denk hierbij onder andere aan een compleet nieuwe lijn vierwielcontainers, maar ook een vernieuwde lijn palletboxen, gemaakt uit circulair materiaal en uit één geheel gespoten. Uiteraard staat afval op nummer maar de container kan door de kleine inhoudsmaat ook ingezet worden als opberg mogelijkheid. De liter heeft dezelfde afmetingen als de liter maar heeft minder inhoud door zijn verhoogde bodem. Kunststof Kliko Afval Rolcontainer Mini container - 1liter - Geel. De Kliko afvalcontainer zorgt ervoor dat u uw vuilniszakken, papier- of.


Deze kleine afvalbak van Bolero is gemaakt van RVS en is een stijlvolle afvalbak voor rookruimtes in cafes, bars, clubs en restaurants. De afvalbak heeft een capaciteit van liter en dit betekent dat de bak minder vaak geleegd hoeft te worden en klanten hun sigarettenpeuken en as verantwoord en hygienisch kunnen deponeren. Voor kleine volumes, maar toch het gemak van wieltjes en een goede hoogte zijn er ook liter en liter minicontainers.

We hebben vele kleuren op voorraad. Voor verdere specificaties kunt u onze brochure downloaden. Voor ieder wat wils, een afvalcontainer op maat en kleur naar wens.


Voor je moderne, metalen of retro afvalbak, handige kleine of grote pedaalemmer of afvalcontainers kun je terecht bij Kwantum. Ben je op zoek naar een afvalemmer om handig je afval te scheiden? Bekijk dan onze duo pedaalemmers, waarin twee aparte bakken zitten. Wat je ook kiest, je bent bij ons altijd verzekerd van de allerlaagste prijs. In Nederland worden minicontainers in de volksmond vrij algemeen naar de fabrikant genoemd (wiens naam er duidelijk op staat).


Het woord kliko is echter geen Standaardnederlands en wordt bijvoorbeeld vrijwel niet in Vlaanderen gebruikt. Deze zwarte kliko met inhoud van liter van Xenos is multi-inzetbaar. Dit pedaalemmertje is perfect voor kleine ruimtes, zoals het toilet. Bij de xenos verkopen ze kleine kliko ’s in vrolijke kleuren.


Geïmpregneerd grenen ombouw voor twee grote en kleine kliko. Dan krijg je korting in Lopik. Lopik wil inwoners die hun afval goed scheiden, beter belonen. Wie een grotere kliko heeft, moet juist meer betalen.


Dit kan nodig zijn als uw huidige kliko beschadigd of verdwenen is.

Vroeger hadden we die gewoon en je ziet ze dus nog wel eens staan, maar zonder onze inzet was de kleine kliko definitief verdwenen. In ons assortiment kun je mooie kliko ombouwen terugvinden, deze ombouwen zijn op eenvoudige wijze te verrijden en ze houden ongewenste dieren uit de containers. U kunt containers omwisselen voor een ander formaat, container(s) inleveren of extra container(s) aanvragen. Dit kost € per levering van of meer containers.


Snijbloemen en kamerplanten, koffiefilters en koffiedik, theezakjes en theebladeren, mest van huisdieren, gras, stro en bladeren, kleine takjes en snoeiafval en resten van tuinplanten behoren in een afzonderlijke container te worden bewaar die dan vervolgens door de afvalinzamelingsdienst apart wordt opgehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.