woensdag 28 februari 2018

Lichtplan tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Wij maken lichtplannen precies afgestemd op wat jij nodig hebt. De kers op de taart voor jouw project.


Wil je optimaal genieten van je tuin ? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken.

Met deze vijf stappen maak je zelf een perfect lichtplan ! Geef duidelijk de verschillende elementen in je tuin aan zoals bijvoorbeeld het terras, het grasvel de bloembakken, de vijver, de bomen en de eettafel. Stap 2: bepaal wat je wilt verlichten Bij het maken van een lichtplan denk je na over de elementen van de tuin die je ’s avonds zichtbaar wilt maken. Verlichting in de tuin is nog te vaak een onderbelicht onderdeel van het tuinontwerp. Wat is de ligging van de tuin en is veiligheid een issue?


Een goed lichtplan houdt rekening met verschillende aspecten. Is alleen sfeerverlichting gewenst of moet het functioneler?

Met de juiste verlichting kan je elk seizoen de hele dag van de tuin genieten. Maak zelf een lichtplan voor je tuin in vier eenvoudige stappen. Indien je graag verlichting in je tuin wil, dan adviseren wij om eerst een lichtplan te maken. Zo ben je zeker dat het eindresultaat voldoet aan jouw verwachtingen. Het maken van een lichtplan klinkt moeilijker dan het is.


Lichtplan tuin Een tuin geeft plezier door het zorgvuldig te ontwerpen, maken en te onderhouden. Als de zon ondergaat, kan de tuin door verlichting een buitenkamer worden en het vergoot uw huis meteen. U krijgt een uitgebreid lichtadvies en indien gewenst maken wij een lichtplan. Breng hiervoor gerust uw tuinplan, tekening of enkele digitale foto’s mee. Dan neemt u toch enkele spots mee om deze zelf in uw eigen tuin uit te proberen!


Als u door ons een lichtplan wilt laten maken wordt er allereerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Deze wensen en onze kennis zijn een goede basis voor een mooi verlichtingsplan. Dit lichtplan ontstaat in. De kosten voor het laten maken van een lichtplan in je tuin bestaan alleen uit arbeidskosten van de hovenier. De meeste hoveniers zijn hier maar uur mee bezig en de prijs voor het laten maken van een lichtplan kost daarom niet meer van € 100.


Veel hoveniers bieden een totaalpakket.

Ga je je huis of je tuin opnieuw verlichten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Je tuin is niet af zonder passende verlichting, maar voordat je aan de slag gaat, is het zinvol eerst een plan te maken - en dat is makkelijker dan het klinkt! In slechts vijf stappen maak je een lichtplan die precies bij de invulling van jouw tuin past. Zo weet je zeker dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen. Bekijk het bord Tuin lichtplan van gertmeeuwesen op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Tuin , Landschapsarchitectuur ontwerp en Tuin ideeën. Met een lichtplan geef je aan waar en hoe je een ruimte wilt verlichten. Lees in dit stappenplan hoe je zelf een lichtplan maakt. Een lichtplan is overigens niet iets wat je alleen vóór een verbouwing kunt maken. Ook wanneer je helemaal niet van plan bent te gaan verbouwen, kun je een lichtplan maken om je huis meer sfeer te geven.


Verschillende soorten verlichting. Voordat je een lichtplan gaat maken, is het goed te weten welke soorten verlichtingen er zijn. De verlichting in deze tuin heeft een levensduur van ongeveer 50.


Tuinverlichting heeft meestal twee functies. Je wilt sfeer creëren in je tuin en daarnaast heb je ook functioneel licht nodig. Lichtplan voor de tuin Geniet optimaal van uw tuin door de juiste verlichting te gebruiken.


Bepaal waar u welke verlichting wilt hebben, die volledig aan uw wensen voldoet. Wilt u een plek waar u ’s avonds heerlijk kunt lezen? Ook kunt u kiezen uit ijzer, staal en aluminium lichtplan tuin.


Er zijn 2lichtplan tuin leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Ook kun je, als je dit lichtplan vóór een eventuele (ver)bouw maakt, voorkomen dat je met aansluitpunten zit die je niet kunt gebruiken en dat je aansluitpunten mist, waar je ze graag had willen hebben. Om een lichtplan voor een bepaalde ruimte te maken is het belangrijk om goed na te denken over de functie van de ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.