vrijdag 9 februari 2018

Groendak zelf plaatsen

Binnen dag uw Offerte geleverd. Benieuwd naar de Mogelijkheden? Zie direct de mogelijkheden. Een GROENDAK , SEDUMCASSETTE, SEDUMDAK zelf aanleggen in Nederlan Belgie, Vlaanderen? Javascript is uitgeschakeld.


Als je voor een kant-en-klaar pakket kiest kan je de sedumplanten niet zelf uitkiezen.

Het is wel mogelijk om dit vaak aan te geven of achteraf nog planten er tussen te plaatsen. Dit kan je namelijk eenvoudig zelf doen. Er zijn gemeentes die een groendak proberen te motiveren bij inwoners.


Een extensief groendak bestaat uit een laag vetplanten. Deze gedijen goed bij droge omstandigheden en vergen weinig onderhoud. Door je plat dak te voorzien van een kant-en-klaar extensief groendak , kan je heel wat energie besparen. Ontdek in deze doe-het- zelf fiche hoe je zelf gemakkelijk een extensief groendak kan aanleggen. Een groendak met sedum heeft veel voordelen, zo gaat uw dakbedekking met een groendak langer mee en blijft het in huis of schuur onder een groendak langer koeler!


Bij ons bestelt u een groendak eenvoudig en kunt u uw groendak zelf aanleggen zonder dat u twee rechtse handen nodig heeft!

Het zou dus ook kunnen dat u enkel subsidies verkrijgt, wanneer het groendak aangelegd is door een erkende aannemer. Ondanks deze nadelen, raden we bij groenpalet niet af om groendaken zelf aan te leggen. We vinden het juist fijn wanneer klanten het enthousiasme hebben om dit zelf te doen. Zelf je groendak plaatsen kan gerust, zeker met het advies van een vakman! Wij gaan voor de vergroening van zoveel mogelijk daken en gevels.


Alle beetjes helpen ons daarbij, zelfs het dak van uw carport, tuinhuis, prieeltje of kippenhok leveren hun bijdrage aan de natuur. Home Sedumdak Doe-het- zelf met sedum. De goede laagopbouw word dan al compleet geleverd. Alleen grind langs de randen en doorvoeren moet er dan nog bij (voor een smalle rand: één zak grind per twee meter lengte).


Met speciale sedumdak doe het zelf pakketten kan je direct aan de slag. Je hebt met een kant en klaar pakket direct alles in huis om aan de slag te kunnen. Voor je het weet is je tuinschuur voorzien van een mooi groendak. Wij leggen je in dit artikel uit hoe je eenvoudig zelf aan de slag kan om een groendak aan te leggen. Zelf een extensief groendak maken.


Ze zijn trendy, worden gepromoot door de overheid en men krijgt er hier en daar zelfs subsidies voor. Hoeft het nog wel herhaald waarom en wat de voordelen ervan zijn? Dit groendak systeem is geschikt voor daken met een hellingshoek van tot maximaal graden die een gewicht van kilo per vierkante meter kunnen dragen (verzadigd). Het bestaat uit klant-en-klare sedumtray cassettes, die je heel makkelijk zelf installeert en op maat kunt zagen.


Je plaatst ze op wortelwerende folie, direct op je dak.

Zo’n dak isoleert goe gaat de opwarming van de directe omgeving tegen, zorgt voor een geleidelijke waterafvoer en zuivert de lucht. Denk wel goed na over het verschil tussen een extensief groendak en een intensief groendak. Groendak aanleggen Een groendak biedt veel voordelen.


Door het plaatsen van een groendak geeft je beestjes als vlinders, bijen en hommels meer noodzakelijke ruimte. Je kunt hiermee een voedselvoorziening creëren voor deze nuttige dieren. Je kunt met groen het groen stimuleren Je kunt het ook anders benaderen: door het plaatsen van een groendak kun je iets terug doen voor de natuur. Uiteraard kan een groendak expert je hier uitgebreid over informeren. Laat een sedumdak plaatsen door een expert.


Wil je zelf liever het dak niet op? Of wil je er zeker van zijn dat de aanleg gewoon écht goed gebeurt? Dan kan je het dak laten plaatsen door een expert. Wij helpen je graag met onze experts in de buurt bij de aanleg van je dak. Er zijn zelfs speciale doe-het- zelf pakketten verkrijgbaar om het nog makkelijker te maken.


Hieronder laten we je zien wat de mogelijkheden zijn. Waaruit bestaat een groendak eigenlijk? Het eenvoudigste van alles is het plaatsen van de turf zelf. Ik kon de balen enkel in de tuin krijgen via mijn keuken en woonkamer omdat ik in een rijhuis woon. De balen passen precies in een grote blauwe Ikea zak dus heb ik het nog netjes kunnen houden.


Begin met het gelijkmatig verdelen van de balen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.