dinsdag 20 februari 2018

Zwart kunstgras

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Kies uit producten vanaf € 499. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Zwart kunstgras

Zwart kunstgras is verkrijgbaar is zwart speelgras en in zwart siergras. Met het zwarte speelgras kunt u een zwart speelveldje realiseren maar u kunt er ook voor kiezen om het als speelkleed te gebruiken. Het zwarte kunstgras is ook een uitkomst voor productpresentaties en evenementen. Allereerst kost het veel minder tijd voor onderhoud.


Met kunstgras hoeft u immers niet meer te maaien, trimmen of onkruid te wieden. Daarnaast scheelt kunstgras u ook geld. Wij zijn de kunstgrasspecialist van Nederland en hebben kunstgras in diverse kleuren, soorten en maten in ons assortiment.


Wij hebben wel meer dan soorten kunstgras in ons assortiment. In onze couponhal vindt u diverse soorten kunstgras tegen scherpe tarieven. Bent u op zoek naar kunstgras voor uw tuin of balkon, maar dan nét even iets anders?


Dan is zwart kunstgras echt iets voor u. Door de diepe donkere kleur is deze kunstgrassoort perfect om bijvoorbeeld uw lichte tuinmeubels extra te accentueren. De trendy en luxe uitstraling van ons zwarte kunstgras zorgt voor een unieke look. Creatief met kunstgras in kleur?


Vrolijk uw terras, beursstan winkel of schoolplein op met gekleurd kunstgras van. Maar laat dat je niet afschrikken! Mocht het te leggen kunstgras langer en breder zijn dan de rolbreedte, dan krijgt u naden welke gelijmd moeten worden. Voor naden tot meter, kunt u onze zelfklevende lijmband 10m gebruiken.


Drukverdeeldoek wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Er zijn verschillende soorten gekleurd kunstgras verkrijgbaar. Met deze verschillende kleuren kunstgras kan je oneindig veel combinaties en variaties maken om zo een unieke sfeer te creëren.


Zwart kunstgras

Als je geen tuin hebt maar wel een balkon waar je graag zit, dan kun je ook daar kunstgras leggen. Geef je balkon een zomerse sfeer en kies een mooi stukje kunstgras. Je hoeft niet meer de saaie balkonvloer te zien. Het premium kunstgras „Diamond zwart “ brengt een tuin- en feel-good-sfeer in uw leven. Het zwarte grastapijt is ideaal geschikt als u van plan bent om uw balkon, terras of in het gebied van beursstands ongecompliceerd en snel vorm te geven.


Voor het kunstgras zelf maakt het niet uit of het direct over de tegels gelegd word of niet. Even tijdelijk een stuk kunstgras over het terras voor onder een zwembad is geen enkel probleem en een ideale toepassing voor kunstgras. Zwarte grond als onderlaag is niet wenselijk. Op voorraa levertijd: op voorraa verzendkosten: € 95.


Zwart kunstgras

Waarom zou ik voetbalschoenen voor kunstgras kopen? Naast de speciale eigenschappen van ag voetbalschoenen voor kunstgras vervalt je garantie bij de meeste bedrijven als bijvoorbeeld je met lange noppen op kunstgras gaat spelen. Die schoenen zijn specifiek ontwikkeld voor natuurgras en gaan daarom sneller stuk op het wat stuggere kunstgras. Mooi kunstgras voor in de tuin.


Functioneel kunstgras is belangrijk, maar mooi kunstgras is minstens zo belangrijk. Je tuin moet tenslotte niet alleen functioneel zijn, het moet vooral ook een plek worden waar je op mooie dagen geniet van buiten zijn. Bij KARWEI kun je kunstgras kopen dat haast niet van natuurlijk gras te onderscheiden is. In principe kan het kunstgras ook direct op zwarte grond gelegd worden zonder het zandbed van brekerzan alleen moet u er dan wel zeker van zijn dat de ondergrond goed water afvoert.


Decathlon heeft een groot assortiment kunstgras voetbalschoenen van o. Koop je kunstgrasschoenen online of in een van onze winkels. Professionele installatie van het kunstgras is mogelijk vanaf 20m2. Kom naar een van onze winkels voor meer informatie en maak meteen een afspraak voor het laten inmeten van het grastapijt. Grastapijt kopen doe je natuurlijk bij Leen Bakker. Bekijk online het ruime aanbod kunstgras en grastapijten op leenbakker.


Met de poolhoogte van kunstgras bedoelen we de langste sprieten in het kunstgras. Dit is gemiddeld 35mm, maar korter is ook mogelijk, bijvoorbeeld 20mm. Lees meer over het kiezen en leggen van kunstgras op deze pagina.


Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.