dinsdag 6 februari 2018

Zwembad lemferdinge

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Gecombineerd met persoonlijk aandacht maken wij jullie dag. Zwembad Vries langer open door zonnepanelen en warmtepompen Terwijl de blaadjes langzaam naar beneden dwarrelen en een waterig zonnetje schijnt, trekken dertig dames baantjes in het openluchtbad van Vries.


Vanuit Groningen of Haren is het zwembad goed te bereiken via op de fiets of met het openbaar vervoer. Recent Meest bekeken Meest beluisterd Gerelateerd nieuws Tegen. Dagelijks waren er extra activiteiten en de bezoekers staat vanavond een disco met schuimparty te wachten.


Het bad vierde deze week het vijftigjarig bestaan.

Vanaf september beperkt geopend. In de warmere maanden is dit een toevluchtsoord voor iedereen die uit is op onbezorgd water- en relaxplezier. Net in Drenthe, in de gemeente Tynaarlo. In de bassins - van groot tot klein - is het water altijd minimaal graden, mede dankzij de zonnecollectoren.


Het zwembad bestaat jaar en dat moet gevierd worden. En wat blijkt: eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Ben je nog aan het oriënteren?


Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. In Drenthe hebben we veel zwembaden, voor urenlang plezier.


Of je nu een subtropisch zwembad zoekt of een buiten zwembad , je vindt ze in ons overzicht. De meest volledige site met ruim 66. Lemferdinge Zwembad Openluchtbad.


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. In die tijd ontstonden op meer plekken in Drenthe de zogenoemde bosbaden. Gedurende de hele week waren er diverse activiteiten in en rondom het zwembad.


Op vrijdag werd de feestweek afgesloten met een receptie en een disco met schuimparty.

Mede door de zomerse weersomstandigheden werd de lustrumweek goed bezocht. De voorzitter zit in Tibet, maar er zijn altijd wel bestuursleden aanwezig. Want de vriendengroep is weliswaar klein, maar erg betrokken bij hun dorpsbad.


En dat gaat verder dan zwemmen. Rondom het zwembad worden oude foto’s en krantenartikelen uit de archieven van het zwembad , Ol Eel, Dorpsklanken en bezoekers getoond. De expositie zal de hele zomer worden aangevuld met nieuw materiaal. Bezoekers worden opgeroepen om hun foto’s mee te nemen. De basis staat nog steeds.


U kunt dan in één van de baden van de stichting komen zwemmen, met mooi weer buiten en is het weer wat minder dan kunt u er voor kiezen om naar zwembad Aqualaren te gaan. Een mooi peuterba een kinderbad en en groot zwembad met duikplank en glijbanen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.