donderdag 15 februari 2018

Canvasdoek buiten

Maak nu je Wanddecoratie met ‪Mega Korting! Bestel Nú Eenvoudig Online! Top Kwaliteit en een Vaste Lage Prijs. De Voordeligste Fotoservice.


De canvasdoeken worden voorzien van een UV-print, waardoor je kleuren niet snel vervagen of verkleuren. Een foto op canvas voor buiten wordt trouwens ook wel een tuinposter genoemd.

Een tuinposter wordt van precies hetzelfde materiaal als een canvasdoek voor buiten gemaakt. Tuinposters worden van hetzelfde materiaal gemaakt als canvasdoeken voor buiten. Onze canvas doeken zijn geschikt om buiten te gebruiken maar dan wel onder een afdakje waar het droog is. Het canvas wat wij gebruiken is watervast en kan tegen vocht en regen.


Wanneer je een canvasdoek buiten op wilt hangen, zijn er een aantal opties om dit te doen. Een canvasdoek voor buiten. Wij raden jou niet aan om een gewone foto op canvas buiten op te hangen.


Het is namelijk niet verstandig om jouw canvasdoek in aanraking te laten komen met vocht.

Buiten gebruik is mogelijk door gebruik te maken van sterk PVC-doek en met geïmpregneerde houten frames. TuinposterOpMaat is dé webshop voor jouw tuinposter (ook wel schuttingposter, tuindoek, schuttingdoek en canvasdoek voor buiten genoemd). We leveren buiten canvas op houten frame in grootformaat tot 200x3cm.


Onze canvas voor buiten is van topkwaliteit, zowel doek als frame als kleuren gaan vele jaren mee! Deze tuinposter geeft een ruimtelijk uitzicht, ondanks schutting. De gebruikte foto zit in onze beeldbank (klik rechtsboven). Online tuinposters bestellen kan bij ons.


Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Tuinschilderijen creëren sfeer in je tuin.


Kies uit vele motieven en kleuren en bestel eenvoudig een tuinschilderij via de website. Tijdelijk Mega Korting op je Wanddecoratie. Niet alleen is een canvasdoek geschikt voor het interieur. Ook voor buiten zijn er diverse mogelijkheden met fotoprints. Een daarvan is de tuincanvas.


Tuincanvas lijkt sterk op de traditionele canvasdoeken , hetzij dat het op een ander doek geprint wordt. De bannerdoek van tuincanvas is een stevig en weerbestendig materiaal.

Het wordt al eeuwen gebruikt door schilders en geeft daardoor een klassieke look. Canvas prints kopen bij HORNBACH. Ze geven een net iets stoerdere look dan ingelijste schilderijen en zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. Praxis heeft een ruim assortiment aan mooie canvasdoeken in verschillende formaten.


Ook qua afbeeldingen heb je ruim de keuze. Daarnaast bevatten de canvas doeken een waterafstotende coating. Je kunt het canvasdoek dus afnemen met een vochtige doek. Verder bestaat jouw canvas uit een stevig 3grams canvas doek van mm dik.


De foto op canvas is geschikt voor binnen en kan eventueel buiten opgehangen worden onder een afdakje. Wil je een speciale foto op canvas voor. Kleur eens buiten de lijntjes. Heb je al gehoord over buitenschilderijen?


Waarschijnlijk niet, want naar ons aanvoelen bij 123tuinposter. Maar daar willen we verandering in brengen. Buitenschilderijen kleden immers je tuin aan, geven deze een persoonlijke toets en zijn helemaal niet duur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.