donderdag 8 februari 2018

Green egg recepten

Specialistisch advies nodig? De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op cookies toestaan om u de beste variant van de website te tonen.

Als u deze website blijft gebruiken zonder. Ben je op zoek naar een lekker gerecht om te bereiden op de Big Green Egg ? Laat je inspireren door onze recepten en complete menu’s! Gebruik de filter- en zoekfunctie om een specifiek recept te vinden. De lekkerste Big Green Egg recepten. Het leukste en grootste kennisplaform voor de Big Green Egg.


Heb je altijd al een keer pulled pork willen maken, maar is het er tot nu toe nog niet van gekomen? Dan wordt het hoogste tijd een mooie procureur te kopen om zelf pulled pork te bereiden!

Met een Big Green Egg en dit recept is succes gegarandeer want wanneer je de procureur tijdens de garing rookt, wordt de smaak nog intenser. Op zoek naar Big Green Egg -inspiratie? En meld je aan voor onze nieuwsbrief om niks meer te missen. Of je nu net met EGGen bent begonnen of als je last minute iets lekkers op je EGG wilt maken. Met deze simpele en lekkere BBQ recepten kun je direct aan de slag.


Het niveau is voor basiskoks, de smaak is voor gevorderden! Hierdoor wordt de temperatuur in de Big Green Egg hoog genoeg om het water te laten koken maar wordt het niet te heet. Leg het rooster in de Big Green Egg en zet de Cast Iron Skillet erop. Sluit de deksel van de Big Green Egg en verwarm de skillet voor.


Breng intussen ongeveer deciliter water aan de kook. Verwarm de olijfolie in de skillet. Haal de kalkoen uit de Big Green Egg en verpak deze in een paar lagen aluminiumfolie.


Laat de kalkoen nu ongeveer een halfuur rusten. De kalkoen is nu klaar om geserveerd te worden. Van grillen naar slow cooken naar rokken, probeer ze allemaal!


Deze bavette op de Big Green Egg is misschien wel een van mijn favoriete stukken vlees. Ik heb deze bavette royaal bestrooid met rozemarijn.

De video laat zien hoe gerookte zalm wordt bereid met de Big Green Egg. Het recept is eenvoudig en het resultaat is verrukkelijk! An annual event held in Atlanta each October.


Recept : Francesca, Fotografie: DeedyLicious. De Big Green Egg heb ik gekregen van Big Green Egg Nederland. Alle recepten die ik ermee maak zijn op eigen initiatief, want ik ben in korte tijd groot fan ervan geworden. Sterker nog, we koken er zeker keer in de week mee.


Lees ook hier mijn disclaimer. Geroosterde groenten van de big green egg. Kunnen we gezond eten bij de bbq? Natuurlijk kan dat, op manneneten een gezond gerecht van geroosterde groenten.


Neem het rooster uit de Big Green Egg en steek de houtskool aan en verwarm deze tot 1°C. Doe de roomboter in een schaaltje en vermeng de rub erdoorheen. Pak de kip en maak het vel van de kip zoveel mogelijk los door voorzichtig met je vingers onder het vel te gaan. Breng de helft van het rub mengsel onder het vel van de kip aan. Heerlijke gemarineerde garnalen met chilipeper van de BBQ met een romige guacamole op een broodje Meng de honing met eetlepel citroensap, olie.


Een paar weken terug waren wij, of nou ja onze mannen vooral, de gelukkigen die een Big Green Egg workshop mochten bijwonen. In uur tijd kregen we basis van het kamado koken uitgeleg vanaf het aansteken tot direct en indirect garen. Deze video laat een eenvoudig recept zien voor het bereiden van spareribs met de 3-2-methode op de Big Green Egg. BBQ Green Egg Store is dé specialist op het gebied van Big Green Egg. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.


De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.