vrijdag 16 februari 2018

Blokker bureaustoel

Op zoek naar een projectinrichter? Neem vrijblijvend contact op! Een goede bureaustoel combineert vorm en functie. In veel kleuren, verstelbaar, met of zonder armleuningen.


Enkel voor zakelijke klanten.

Gratis verzending vanaf €4-. Je kunt rekenen op een comfortabele bureaustoel van goede kwaliteit, waarmee je zorgt voor een stijlvolle uitstraling richting klanten en relaties. Blokker heeft een ruime keuze in stoelen. In kamers met een klassieke inrichting komen bureaustoelen bekleed met een ruwe stof goed tot hun recht. Lichte bureaustoelen met leren bekleding en verchroomd metaal staan goed in moderne kamers.


Deze Madrid bureaustoel past met zijn luxe design in het interieur van ieder kantoor. Ergonomische imitatieleder bureaustoel met een eigentijdse look.

Alles kan ingesteld worden: armleuningen, hoofdsteun, lendensteun, blokkeren van de verstelbare stan enz. Een van de bestsellers uit ons assortiment! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Je kunt kiezen voor de klassieke, zwarte lederlook bureaustoel , maar in ons assortiment vind je ook moderne bureaustoelen gemaakt van stof en in diverse kleuren. Veel bureaustoelen hebben de opties om niet alleen zithoogte te verstellen maar ook de zitdiepte en de rugleuning. Zo krijg je jou optimale zitcomfort.


Tip: wanneer je kiest voor een bureaustoel met arm, kijk dan goed of hij onder het bureau kan schuiven. Zo voorkom je dat de stoel lastig is aan te schuiven. Voordelige ergonomische bureaustoelen. ARBO goedgekeur bestel snel.


Perfecte bureaustoelen tegen de beste prijzen. Voorkom rugklachten met een ergonomische bureaustoel. Check snel het actuele aanbod! Een tafelventilator is de oplossing voor wanneer jij het warm hebt. Echter, dit super product moet wel passen in jouw interieur.


Heb jij een stoere zwarte bureaustoel , kies dan voor een zwarte tafelventilator.

Een uitstekende aanvulling voor de computerkamer, werkkamer of studio. Het rug- en zitgedeelte is van stof en zorgt voor een comfortabele zit. De stoel is in hoogte verstelbaar en uiteraard verrijdbaar.


De wielen van deze bureaustoel zijn geschikt voor een zachte ondervloer. Altijd de beste prijs Alleen betrouwbare winkels Elke dag nieuwe aanbiedingen. In de meeste gevallen de vloer te lijden onder de voortdurende slijtage en de vele vloersystemen belemmeren het vrije verkeer van de stoelwieltjes aanzienlijk. De must have FNATIC (limited edition) gamestoel en bureaustoel voor de echte fanatieke gamer met een voorkeur voor design en comfort.


Deze unieke ergonomische bureaustoel heeft een verstelbare rugleuning tot wel 1graden waardoor zelfs liggend gamen tot de mogelijkheden behoort. Zorg dat je bureaustoel jouw harde vloer niet beschadigd en plaats onze luxe zachte wielen onder de bureaustoel. JYSK heeft een breed assortiment bureaustoelen die bijvoorbeeld verstelbaar zijn en de rug optimaal ondersteunen.


De pinmaat van de meeste bureaustoelen is 10mm of 11mm, Let hier op met het opmeten van de pin. Het vervangen van de bureaustoelwielen is eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.