donderdag 15 februari 2018

Puin bigbag

Uit Eigen Voorraad = Snel Geleverd! Netzakken Voor Een Scherpe Prijs. Boek Big Sur nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest.


Bestel Big Bags grin split en potgrond. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Shop je favoriete merken op Stylight. Dit puin moet ergens gedeponeerd worden, maar mag niet bij het grofvuil. Wij helpen u graag bij de afvoer van het puin.


Na het leveren van een BigBag zullen we deze weer ophalen wanneer u de zak met puin heeft gevuld. Korting op BigBags voor puin. Het bestellen van één BigBag voor puin kost € 75 maar wanneer u meerdere zakken bestelt. Daarom levert Big Bags stevige zakken waar u uw puin op een efficiënte manier in kwijt kunt. Het is dus niet de bedoeling dat u bijvoorbeeld bakstenen stapelt in de container of Big Bag.


Gebeurt dit niet dan kan er schade ontstaan aan de ondergrond of kan het niet mogelijk zijn om de container af te voeren. Na plaatsing order voor 16. Bigbag (s) dezelfde dag nog verzonden.


Het huren van een big bag voor puinafval is een slim alternatief voor het huren van een puincontainer. Puin laten ophalen in big bags. Bij bestelling van meer dan één big bag krijgt u een mooie korting. Bij Bigsonline kunt u heel gemakkelijk big bags bestellen om uw puin in te laten afvoeren.


Deze zak dient u vervolgens te plaatsen op een plek waar onze kraan bij kan. De verschillende zakken kunnen binnen 1-werkdagen geleverd worden. Het merk van de Big Bag is onbelangrijk.


Een big bag ophalen doen wij bij GP Groot zo spoedig mogelijk. Of het nu een nieuwe Big Bag van bijvoorbeeld Bouwmaat is of dat je deze hebt liggen omdat er materialen als zand of grind in zijn aangeleverd. LET OP: prijzen binnen Lelysta Almere, Dronten en Swifterbant.


Transport eenmalig €4- LET OP! Gebruiksinstructies - Plaats de Big Bag op maximaal meter van de weg. Zorg dat de Big bag gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar is voor de chauffeur, zodat de afvalzak zonder problemen kan worden afgevoerd. U kunt precies bekijken hoeveel de bezorgkosten van een bigbag zand of gebroken puin naar uw adres kost, door uw product in de winkelwagen te plaatsen en uw postcode in te vullen.


De prijs wordt dan onnodig hoger dan noodzakelijk en dat is zonde. In deze categorie worden er geen scherpe voorwerpen geplaatst in de big bag en voldoet dus al een zak gemaakt van licht doek. Het gewoven polypropyleen is dan dunner en hiermee ook goedkoper.


Bouw- en sloopafval is afval van bouwmaterialen en resten vrijgekomen bij sloopactiviteiten. Voor het afvoeren van bouwafval kun je het beste speciale afvalzakken gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.