woensdag 21 februari 2018

Zwembad duitsland net over de grens

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen.


Genoeg inspiratie voor een dagje zwemplezier net over de grens , een weekendje weg of als hele toffe tussenstop op weg naar je vakantiebestemming. Leef je uit in één van de zwemparadijzen in de regio! Dan kun je je naar alle hartenlust uitleven in één van de zwembaden in het Duitse grensgebied.

Lekker spetteren en spatteren tijdens een dagje zwembad , heerlijk bij slecht weer, maar natuurlijk ook bij mooi weer in het buitenzwembad! Voor de liefhebbers van het koele én warme nat heeft het Duitse grensgebied aardig wat bestemmingen in petto! Of het nou gaat om heerlijk ontspannen aan het strand van een recreatieplas, spetteren en spatteren in een buitenzwembad of lekker genieten van een hete whirlpool – hier vind je het allemaal. Glijbaan, speeltuin en zwemmen! In Nordhorn, net over de grens bij Denekamps zit een top zwembad : Buitenbad Nordhorn.


Het zwembad is perfect voor een zomerse dag! Een dagje naar dierentuin Nordhorn is leuk… maar het Delfinoh zwembad in Nordhorn is ook een leuk uitje, en ligt net over de grens bij Twente. Heb jij al zin om te zwemmen en te roetsjen van een grote glijbaan met lampjes?


Je kunt in het binnenbad gratis gebruik maken van de textielsauna, een klimwand in het zwembad en een leuk warm peuterbadje.

Een dagje vakantie in de Tropen, net over de grens in het Duitse Euskirchen, dat kan. Daar staat onder het motto ‘Mijn paradijs. Het enorme subtropische zwemparadijs met saunacomplex ligt tussen de Eifel en Bonn. In de Nederlands-Duitse grensregio tussen Nijmegen en Groningen wacht een wereld aan verrassende ervaringen.


Van verborgen pareltjes zoals historische steden en dorpen tot bijzondere burchten: de regio barst van de mooie plekken om te verkennen en ontdekken! Waterparken in Nederland en net over de grens Een waterpark is een pretpark met op water gebaseerde attracties. Denk hierbij aan waterglijbanen, stroomversnellingen en wildwaterbanen. Je zou denken dat je hier een eind voor moet rijden, maar niets is minder waar. Je hebt genoeg grote waterparken in Nederland of net over de grens.


Een geweldige plek voor een weekendje weg met familie of vrienden. Voor de waterliefhebbers onder ons zijn er echter mogelijkheden genoeg om onze honger naar waterpret te stillen. De Duitse grensregio barst van de mooie plekken om te ontdekken! In Tropino club vervelen de kids zich nooit. Duitsland is beoordeeld met een 7. Ook vind je hier uiteraard het cafetaria voor kids.


De baai van Bali en het tropisch regenwoud. In de baai van Bali bevind je zich werkelijk op het tropische eiland. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Veel groepen zijn op zoek naar een accommodatie vlakbij de Duitse grens.

Dan hoef je niet zo lang te rijden, maar ben je wel ‘echt even weg’. Of geniet van een opgieting met etherische oliën in de Event sauna. Zwemmen, duiken, watergymnastiek, in de whirlpool relaxen, glijden op de wisselglijbaan AQUA CHOICE, of de meter lange wildwaterbaan: alles kan hier.


En dat allemaal in een lekker Caribisch sfeertje. Het voordeel aan dit zwembad is dat u niet eens op vakantie. Als u op een camping aan de Duitse grens vakantie viert, heeft u twee vakantielanden aan uw voeten liggen. Kamperen op Campingplatz Wilsumerberge Ost betekent een onvergetelijke vakantie voor het gehele gezin.


Vakantiepark ’t Rheezerwold is een camping aan de Duitse grens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.