woensdag 9 januari 2019

Aluminium tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Alumi Home ontwerpt, bouwt en plaatst onderhoudsvrije aluminium tuinhuizen in alle mogelijke afmetingen en kleuren, met een erg strakke design afwerking. We werken voor architecten, tuinarchitecten, tuinaannemers, particuliere kopers en beslissers. Onze aluminium tuinhuizen vervaardigen we van begin tot einde in eigen beheer.

Geef uw tuin een luxueuze uitstraling dankzij een tuinhuis in aluminium. Bovendien is een aluminium tuinhuis zeer onderhoudsvriendelijk en heeft het een zeer lange levensduur. De Rockpanel of sandwichpanelen blijven in alle weersomstandigheden in perfecte staat.


Avonds kan je ledverlichting laten branden: gezellig en. U kunt kiezen uit een aluminium tuinhuis met plat dak en een aluminium tuinhuis met zadeldak. In de online shop van QS Gartendeco vindt u beide modellen.


De compacte aluminium tuinhuizen zijn met plat dak en zadeldak, maar ook het aluminium tuinhuis met overkapping is zowel met plat dak, als met zadeldak te verkrijgen. Hun architecturaal ogend design past zowel bij een rustiekere, klassieke woning als bij een hypermodern pand.

Design dat een echte eyecatcher in uw tuin wordt, of er net subtiel in opgaat. Wij willen u inspireren om in plaats van voor een aluminium tuinhuis voor EPS sandwichpanelen te kiezen. Dat is een keuze voor langere termijn waar u geen spijt van zult krijgen.


Wilt u ons materiaal in het echt zien om de vergelijking met een aluminium tuinhuis te maken, kom langs en laat u overtuigen! Aluminium tuinhuizen , tuinkamers en tuinschutsels op maat. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan via onze website of bezoek ons toonpark in. Wij hebben het staal van het tuinhuis laten poedercoaten. Biohort tuinhuis van metaal met jaar garantie.


Een groot voordeel hiervan is dat dit tuinhuis dus onderhoudsvrij is, daarnaast blijft ook de kleur van uw tuinhuis mooi. U zoekt een tuinhuis of berging van zeer hoge kwaliteit en u wilt geen onderhoud dan biedt biohort een serie bergingen, tuinhuizen , kussen kisten en containerbergingen met jaar garantie op roesten dan bent u bij Biohort aan het goede adres. Een metalen tuinhuis van Fonteyn is voor iedere tuin een ideale investering. Daaraast creƫer je er een droge, comfortabele loungeplek mee om tijdens alle weersomstandigheden van de tuin te genieten. U kunt hem zelfs inrichten tot kantoor of werkkamer om geconcentreerd aan de slag te gaan.


Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Vergelijk ruim 8blokhutten. Blokhutten nu al vanaf €369! Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging.

Maar we hebben ook overkappingen die bestaan uit aluminium frame met kunststof overdekking. Vooral populair als strakke moderne terrasoverkapping of carport. Een modern en strak tuinhuis of een gezellige blokhut.


GAMMA heeft een tuinhuis voor iedere tuin. Een houten of aluminium veranda kopen en aan huis of vrijstaand (laten) plaatsen. Dit prachtige tuinhuis Manor van topmerk Keter is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een klassieke uitstraling. Door middel van de deur heeft u toegang tot al uw spullen, die u op het stevige vloerpaneel neer kunt zetten.


Het tuinhuis is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, een grasmaaier, een barbecue of tuinmeubilair. Overigens wordt meestal niet een volledig tuinhuis opgebouwd uit aluminium , maar wordt het wel vee toegepast als omlijsting en profielen of voor staanders e. Een tuinhuis volledig uitgevoerd in metaal is echter meestal redelijk sober. Dan ben je bij Lugarde aan het juiste adres. Topkwaliteit tuinhuizen ,. De deuren beschikken over een aluminium slijtstrip om de dorpel te beschermen. Bekijk hier de prijslijsten van onze overkappingen en carports.


Neem dan gerust contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.