woensdag 16 januari 2019

Cinderella orthoflex kussen

Scherpe prijzen, snelle levering! Gratis levering vanaf €50. Geef jouw geliefden of jezelf deze Kerst een goede slaap cadeau! Voor 23:bestel is morgen thuis!


U wilt natuurlijk op een kussen slapen dat bij uw lichaam en slaaphouding past.

Hierdoor biedt het kussen een goede ondersteuning bij elke slaaphouding. Haal voor het wassen wel eerst de neksteun eruit via de ritssluiting aan de onderzijde. Het kussen heeft een wigvorm en is wasbaar op graden Celsius.


Er zijn maar liefst hoofdkussens voor u ontworpen, die stuk voor stuk aan andere behoeftes voldoen. Je verduwt het dus niet zo makkelijk als een ander kussen. Hiervan zijn zes varianten van Soft naar Firm.

Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Orthoflex type F (Firm) is de stevigste variant. De vulling blijft goed op zijn plaats waardoor het kussen vormvast blijft en altijd de juiste support biedt. In het centrum van het kussen is een tussenschot geplaatst, dat ervoor zorgt dat het kussen altijd stabiel is. Er zijn varianten, dus een fijn assortiment met voor ieder wat wils!


Dit ademende materiaal is lekker luchtig, waardoor het kussen fris blijft. Hij kan gewassen worden, maar dan zonder de neksteun! Het ideale kussen verschilt per slaaptype.


Daarom de Firm aangeschaft, een heerlijk kussen , geen last meer van mijn nek en schouders, wat al jaren problemen geeft. De neksteun kan eenvoudig verwijderd worden. Ruim een derde van ons leven slapen we. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Het is daarom belangrijk om een goed hoofdkussen te kiezen. Kom naar de winkel of bestel online! De latex neksteun verdeelt de druk en ondersteunt de schouders en nek, waardoor een ontspannen slaaphouding ontstaat.

Wij staan voor 1 Tevredenheid. Door de goede houding van de wervelkolom, ontspannen de nekspieren en dit voorkomt het inklemmen van de zenuwen. Ieder kussen is afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en het lichaamsgewicht.


Dat betekent dagen lang: Niet goe geld terug!

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Het hoofdkussen bestaat uit drie bovenvlakken welke variëren in vulgewicht. De speciale latex neksteun verdeelt de druk en ondersteunt de schouders en nek, waardoor een ontspannen slaaphouding ontstaat.


Dit kussen is het 4e kussen op rij van licht naar stevig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.