maandag 14 januari 2019

Gumax terrasverwarmer

De specialist in schuifdeuren en overkappingen. Terrasoverkappingen branche. Onze terrasverwarmers zijn ideaal voor in iedere tuin of voor op het balkon. Specialistisch advies nodig? Op zoek naar terrasverwarmers?


Bestel ze voordelig via onze website! De plek van montage alsmede omgevingstemperatuur zullen de ervaren warmte van de terrasverwarmer beïnvloeden. De terrasverwarmer werkt met infrarood stralingswarmte welke objecten verwarmt en niet de lucht zelf. Dankzij de ruime keuze aan stijlen, kleuren en daktypen maakt u zelf de ideale combinatie voor uw overkapping waarmee huis en tuin naadloos in elkaar overlopen. Met de verschillende beschikbare vermogens stelt u gemakkelijk de gewenste temperatuur in, zodat u ieder moment geniet van een aangenaam verwarmd terras.


Met de meegeleverde afstandsbediening schakelt u tussen de vermogens van , , en 1 en kunt u automatische uitschakeling aanzetten. De meegeleverde bevestiging kan zowel aan de muur als aan het plafond gemonteerd worden. XXL Korting - Alles op Voorraad!


Budget Hoogstaande Kwaliteit. Kies uit 1producten vanaf € 195. Accessoires voor de glazen schuifwand. Bekijk de montagehandleiding van de Gumax glazen spie. A en is voorzien van een overhittingsbeveiliging.


Belangrijke voordelen van de 4LC terrasverwarmers zijn, gelijkmatige warmte verdeling, geen geluids- of lichthinder, lange levensduur en onderhoudsvrij. Alle terrasverwarmers werken altijd met infraroo ook gasheaters en terrasverwarming die geen rood licht geeft. Infrarood is namelijk geen rood licht, maar een ander woord voor stralingswarmte. Binnen twee werkdagen bij u thuis!


Uw terrasoverkapping uit aluminium wordt niet aangetast door vocht of UV-straling. Met één druk op de knop heeft u daarmee een prachtig verlicht buitenterras. In ons assortiment vindt u elektrische terrasverwarmers.


De K-Tec Patio Quartz Heater is een staand model en de overige is hangende terrasverwarming. Maar welk model u ook kiest, ze bieden stuk voor stuk allemaal net dat extra comfort. Uiteraard kunt u ook voor elektrische wand terrasverwarmers bij ons terecht. Wand terrasverwarmers nemen geen ruimte in en hangen veilig buiten bereik van kinderen en huisdieren.


Dit soort elektrische terrasverwarmers zijn ideaal om bijvoorbeeld aan de muur onder een luifel op te hangen. Wij hebben diverse hoge kwaliteit terrasverwarmers en heaters in het assortiment. Hiermee kunt u nog langer buiten genieten. Zelfs op koude winteravonden of late zomeravonden, houdt onze producten u warm. Welke soort terrasverwarmer past het beste bij uw wensen?


Op deze pagina maakt u kennis met alle technische details van infrarood terrasverwarming (ook wel ir terrasverwarming genoemd) en leest u alles over de voor- en nadelen van de verschillende soorten terrasverwarmers op basis van infrarood. Een elektrische terrasverwarmer is daarentegen meestal goedkoper in gebruik en zorgt voor een goede buitenverwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.