donderdag 31 januari 2019

Eurom pd2100xxl

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Producten van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De terrasverwarmer past zich aan naar jouw te verwarmen locatie. In de hoogste stand verwarmt de heater een oppervlakte tot maximaal m². De heater is in hoogte verstelbaar en daardoor ideaal bij zowel loungesets als bij statafels.


De wind heeft namelijk weinig invloed op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer dankzij de halogeenlamp. Door de verstelbare hoogte van max. Hij is bovendien uitgerust met drie warmtestanden zodat de temperatuur altijd aangenaam is!


Met deze krachtige patioheater kunt u tot laat in de avond aangenaam warm op uw terras zitten. Verleng de gezellige zomeravonden door de toevoeging van een terrasverwarmer. Houdt er wel rekening mee dat voor het vervangen van een lamp enige technische kennis nodig is. Gebruik het apparaat niet voordat het volledig in elkaar is gezet. De voet dient over zijn hele oppervlak in contact te zijn met de ondergrond.


De terrasstraler is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Heel vervelen maar gelukkig kunt u een nieuwe lamp kopen. Wanneer de lamp tijdens het vervangen beschadigt vervalt deze garantie. Hij is ideaal om je terras, patio of tuintje te verwarmen tijden de koelere zomeravonden. Wij raden dan ook aan dit te laten doen door een professional.


Hij heeft twee halogeen verwarmingselementen, die afzonderlijk van elkaar of samen kunnen worden gebruikt. Dit maakt deze terrasverwarmer erg populair. Het assortiment heaters is groot, waardoor er voor iedere situatie wel een passende oplossing is te vinden. Deze terrasverwarmer is uitgevoerd met een omvalbeveiliging die de terrasverwarmer uitschakelt mocht hij onverhoopt omvallen.


Zo zorgt deze staande, elektrische terrasverwarmer ervoor dat je er. Of het nu gaat om een beschermhoes zodat je je terrasverwarming langer en probleemloos kunt gebruiken! Wij hebben de meest gevraagde onderdelen uiteraard online staan! Deze halogeen heater heeft de vormgeving van een schemerlamp en zal zo niet misstaan in menig tuinset. Eurom Eurom Partytent Heater.


Bekijk de eurom collectie online op WoonWoon. Uw Korting (-1) Meer informatie. Opzoek naar een BBQ, tuinhaar terrasverwarmer of iets speciaals voor in de tuin? De sterke omkasting, vervaardigd uit RVS, kan zeker tegen een stootje.


Eenvoudig online bestellen. Dan kun je bij barbeque aanbiedingen het hele jaar door de beste deals scoren van. Terrasverwarmers koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.