dinsdag 15 januari 2019

Katten in de tuin weren

De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. De beste kattenverjagers op Beslist. Grootste aanbo de laagste prijzen.


Ooit heb ik me laten vertellen dat het volgende de beste methode is om katten uit je tuin te weren : een emmer tijger- of leeuwenpoep ophalen uit de dichtstbijzijnde dierentuin en dat langs de grenzen van je tuin uitspreiden. Je houdt van je tuin , en helaas lijken alle katten in de buurt dat ook te doen. Als je merkt dat katten jouw tuin als kattenbak gebruiken, of aan je planten knagen, dan wil je waarschijnlijk maar wat graag weten.

Bescherm de planten door enkele door katten zeer geliefde planten te plaatsen in een hoek van de tuin. De poezen zullen dan enkel in de hoek van hun lievelingsplanten verblijven en laten de rest van de tuin gerust. Indien je je katten kwijt bent dan weet je onmiddellijk waar je ze kunt vinden. Dank voor het artikel over het weren van katten in je tuin.


Ik heb een kleine voortuin en het gedeelte met planten is helemaal bedekt door een bodembedekker (Vinca Minor). Helaas is dit voor de katten uit de buurt geen enkel beletsel om hun behoefte bovenop de bodembedekker te doen. Heeft u misschien nog meer suggesties om katten te weren ? Een bijkomend voordeel is dat Koffiedik erg goed voor planten en de tuin.


Katten mijden de lucht van koffie.

Azijn gebruiken, het nadeel van het gebruik van azijn is dat wanneer je er teveel van gebruikt in de tuin je er zelf last van zal hebben let dus op en doseer de hoeveelheid. De meeste mensen vinden katten leuke en lieve dieren. Dit wordt anders als katten van buren jouw tuin hebben verkozen tot hun kattentoilet. Hieronder volgt een aantal tips die de katten uit je tuin houden en, niet geheel onbelangrijk, de gezondheid van de betreffende katten niet schaden.


Je hebt tegenwoordig 1koeien nodig om een gezin te kunnen bekostigen, zegt de boer in de keuken van de boerderij waar nu ook een rietdekkersbedrijf gevestigd is. Dit heeft er alles mee te maken. Je kan katten weren uit je tuin en dan zou je bij de bron moeten beginnen. Als het duurder wordt om een kat te hebben door kattenbelasting etc.


Strooi peper op de plaatsen waar de kat meestal te vinden is, strooi mottenballen langs de afsluiting van je tuin , leg citroenschillen tussen de planten en strooi koffiedik langs de route die de kat meestal aflegt. Dit zijn stuk voor stuk middelen die een kat niet erg op prijs kan stellen. Hele tuin ligt al vol koffiedik.


De kattenverjagers helpen totaal niet die ik in mijn achtertuin heb. Mijn kleine moestuintje in de tuin werd ondergespit en er bovenop lag weer een kattendrol! Ik heb veel vogels in de tuin , en dat weet deze kat , vernielt de voorjaarsplanten, ik word er moedeloos van. We hebben jaar een hond gehad.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ervaar het verschil met NuBuiten! Wat is Top planten die katten weren in je tuin en wat is de Top diervriendelijk methodes om katten te weren.

De huiskat , Felis silvestris catus, is een van de oudste huisdieren van de mens en diende zelfs als cultusobject in de Egyptische oudheid. Wil je katten in je tuin houden? Of wil je juist katten uit je tuin weren ? Kijk dan op deze site voor een goedkope en snelle oplossing. Zet veel planten in de tuin (bodemdekkers), leg stekelige takken neer, prik satéprikkers (goed zichtbaar) in de grond of graaf kippengaas ondiep in.


En doe een deksel op de zandbak. Zet op plekken waar je de kat echt niet wilt hebben planten die katten vies vinden ruiken. Kun je katten niet helemaal uit je tuin weren ? Een kat zal immers nooit een ondoordacht risico nemen.


De kans is echter groot dat je dit niet wilt, omdat dit ten koste gaat van de uitstraling van je tuin. Wist u dat als u last heeft van katten in de tuin dat u konijnen keutels moet strooien. Houdt de katten weg en je tuin is bemest. Erg stekelige planten weren katten ook uit de tuin.


Stekelige mei- en vuurdoorntakken zijn niet aantrekkelijk en weren af. Dek de plekken met losse aarde af met kippengaas. In het begin zullen de katten hiervan schrikken omdat het akelig aanvoelt aan de pootjes. Verdeel de fijne en scherpe stokjes met een maximale tussenafstand van 20cm over het te vrijwaren deel in de tuin. Geen los zand in de tuin Zorg voor aangestampte aarde en bodembedekkers, want katten graven hun poep het liefst in.


Bedek losse aarde eventueel een poosje met kippengaas. Dat voelt naar aan de pootjes. Na enige tijd leren de poezen dat de tuin geen geschikte kattenbak is en kan het gaas weer weg. Bescherm de andere planten en de rest van de tuin door enkele door katten zeer geliefde planten te plaatsen in een hoek van de tuin.


Indien je de katten kwijt bent, weet je onmiddellijk waar je ze kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.