woensdag 23 januari 2019

Bbq service

Bezoeging in heel Nederland. Kwaliteit catering in Nederland bestellen. Specialistisch advies nodig? Naast de vleesmenu’s wordt er ook gedacht aan de vegetarische- en halal eters.


Bij elk menu staat allergie informatie betreffende dat specifieke menu. Zo kunt u zelf heel makkelijk zien wat u wel en niet kunt eten.

Wil je BBQ catering met full service ? Dat kan, is geen enkel probleem bij de BBQkampioen. Wij kunnen jouw gehele party catering verzorgen. En dan maakt het niet uit hoe groot je party is.


We kunnen partijen van tot 3. Wij verzorgen complete barbecue- en koekmetpartijen en koud- en warm buffetten. Niet alleen het vlees, de sauzen, rauwkosten, salades en het stokbrood. Met A-Z Barbecue wordt samen eten lekker makkelijk.

In ons assortiment vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue of gourmet voor elke gelegenheid. En bezorgen, ophalen en de afwas zit bij de prijs inbegrepen. Met meer dan jaar ervaring regelt A-Z keer op keer een perfecte barbecue.


BBQ Service Voor elke wens een passende oplossing. In onderstaand overzicht hebben wij onze barbecuepakketten voor u op een rij gezet. Bij deze pakketten kunnen wij. Wilt u een bbq bestellen in het Gooi en omstreken dan bent u bij ons aan het goede adres, wij kunnen het voor uw realiseren. Welkom bij BBQ-service Amersfoort.


Bij ons regel je een barbecue met heerlijk vlees en apparatuur met voldoende capaciteit en de juiste brandstof. Zo vind u hier onze pakketten en mogelijkheden qua barbecues. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Alle barbecues vind je op beslist.


BBQ service tijdens uw vakantie. Bestel simpel en snel jouw barbecues. Heerlijk barbecueën in de buitenlucht? Een vers stukje vlees met een frisse salade mag zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie.


De barbecue pakketten moeten minimaal dagen van te voren besteld worden.

Daarnaast is een barbecue ook nog eens erg gezellig! Benieuwd wat de ervaring is van onze gasten? Lees hier onze referenties. Dit houdt in dat wij behalve het vlees u een complete BBQ kunnen bezorgen met Gas BBQ ’s, salades, stokbroo kruidenboter en alle overige smakelijke ingrediënten. Het is ook mogelijk uw eigen pakket samen te stellen.


Spare-ribs, hamburgers en drumsticks zijn voor-gegaard. BBQ is gratis te gebruiken. Bij Barbecue Service Hellevoetsluis kunt u eenvoudig een uitgebreide barbecue bestellen. Naast gemak leveren wij een barbecue van ambachtelijk niveau: top kwaliteitsvlees van de slager en huisgemaakte producten. Geniet van een compleet verzorgde bbq van Barbecue Service Hellevoetsluis.


Laat de Barbecue Kampioen uw vlees of complete BBQ verzorgen. Onze ambachtelijke BBQ producten en service zorgen voor een onbezorgd BBQ feest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.