vrijdag 25 januari 2019

Zwembad alphen aan de rijn

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen?

Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud. NK watervoetbal oktober 10. Teams uit heel Nederland komen naar Alphen aan den Rijn om mee te doen aan het NK.


Het nieuwe zwembad van Alphen aan den Rijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Alphen aan den Rijn !

Zwembaden Alphen aan den Rijn. Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Alphen aan den Rijn op een rij. Het is leuk voor de afwisseling dan altijd een zwembad in je eigen gemeente. Je kunt het ook prima combineren met een paar uurtjes winkelen of een hotel overnachting in de gemeente Alphen aan de Rijn. Binnenzwembaden en buitenzwembaden.


Een fijn zwembad om naartoe te gaan in de gemeente Alphen aan de Rijn is. Zwem- en recreatiebad De Hoorn in Alphen aan den Rijn is een prachtig modern zwembad , met zowel binnen- en buitenbaden. Voor ieder is er iets te vinden! De Hoorn heeft drie binnenbaden met een glijbaan voor de groten en waterspeelgoed voor de kleintjes. Het buitenbad met zonneweide is ideaal tijdens warme en zonnige dagen.


Naast recreatief zwemmen of de ‘gewone’ zwemlessen zijn er ook sportieve groepslessen voor verschillende doelgroepen. Of past individueel baantjes zwemmen meer bij u? Wij helpen u graag om dé activiteit te vinden die bij u past. Op januari is er weer de nieuwjaarsduik in het buitenbad van zwembad De Hoorn.


Met een entree kaartje van het zwembad mag je gratis mee doen!

Inschrijven kan op de dag zelf bij de receptie. Elke half uur zal er een groep naar buiten gaan voor de warming up en een plons in het buitenwater nemen. Haal vandaag nog een zwembad in huis. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Gemeente Alphen aan den Rijn wilde oorspronkelijk het bedrag verlagen, maar wethouder Gert-Jan Schotanus is hierop teruggekomen. Oorspronkelijk zou de subsidie voor De Thermen exploitant van de Alphense zwembaden De Hoorn en AquaRijn, worden afgebouwd naar een bedrag van miljoen euro per jaar. De meest volledige site met ruim 66. Zwemles in Alphen aan den Rijn.


U kunt de gemeente Alphen aan den Rijn op de volgende manieren bereiken: Meldformulier, bezoekadres, postadres, e-mail, telefoon en sociale media. Zuid-Holland - Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. De gemeente Alphen aan den Rijn telt ruim 71. In de zomer zijn er rondvaarten te maken over het Braassemermeer.


Alphen Aan Den Rijn , die ook te vinden zijn in rubriek zwembad ! Officiële website van de gemeente Alphen aan den Rijn. Met digitale producten en diensten en alle informatie voor inwoners en bedrijven in de gemeente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.