maandag 28 januari 2019

Serre met lichtstraat

Creëer een lichte werk en leefomgeving met karakteristieke houten lichtstraten. Zijn er veel meer mogelijkheden! Voor hallen en veestallen geschickt. In verschillende lengtes verkrijgbaar.


Reis zonder zorgen met GetYourGuide! Met klantenservice, altijd en overal.

Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Of u wilt een serre met een dak dat even iets anders is? Laat uw licht dan eens schijnen over het Luminus dak van Serbo. Het Luminus dak is een lichtstraat voor in een plat dak dat speciaal voor deze situaties is ontwikkeld.


Lichtstraat modellen zoals lessenaarsdak, zadeldak en zadeldak met wolfseinde zijn veel voorkomend. Neem contact op voor meer informatie. Een lichtstraat in uw serre aanbouw?


Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten lichtstraten in diverse vormen en afmetingen.

Denk aan een groot zadeldak, een piramide lichtstraat of een lessenaarsdak. Het dak van een serre is vaak plat, waardoor er makkelijk een lichtstraat kan worden geplaatst. De modellen van De LichtstraatSpecialist kunnen er makkelijk in geplaatst worden. Dit zijn de Lessenaar, het Zadeldak en het Zadeldak met Wolfseinden.


Een aanbouw of uitbouw met veel licht. Kies voor een aluminium serre of een tuinkamer met plat dak en een lichtstraat. Ontvang gratis advies aan huis. Ook optisch is een lichtstraat voor uw huis een verrijking voor uw serre.


De lichtstraten van de VerandaSpecialist zijn leverbaar met verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Wij doen er alles aan om een lichtstraat op maat te maken die helemaal naar uw wens is. Uw reis naar de perfecte serre begint hier! Wat is een glazen lichtstraat ? Direct gratis serre -offertes vergelijken.


Bij Slimster kom je in contact met maximaal specialisten die in jouw regio actief zijn en bij jouw opdracht aansluiten. Je vergelijkt de bedrijven en kiest het beste bedrijf dat goed en voordelig je nieuwe serre kan plaatsen. Wilt u graag meer leefruimte in uw woning? Het is niet direct nodig om te verhuizen, want dit kan opgelost worden met een luxe serre met lichtstraat. Serre -offertes vergelijken?


Al onze serres maken we op maat voor de klant.

Dat willen we ook graag voor u doen. We bieden je met plezier het grootste assortiment lichtstraten van Nederland aan: mooie houten lichtstraten met aluminium afwerking, strakke stalen lichtstraten met slanke T-profielen en moderne frameless lichtstraten met glasplaten uit één stuk. Wij hebben het allemaal, in alle gewenste afmetingen en met de beste glassoorten.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Onze lichtstraat serres worden uitgevoerd met een traditioneel plat dak met rondom of in het midden een lichtstraat. Met dit type serre kan het uiterlijk van een traditionele uitbouw van de woning worden gerealiseerd waarbij toch daglichttoetreding in de woning wordt gebracht. Van een serre kunt u het hele jaar door genieten! Maar vooral in de donkere wintermaanden kan wat extra daglicht geen kwaad. De grote lichtstraat en de glazen (vouw)wanden rondom zorgen voor een transparant zicht naar buiten.


Wanneer je jouw serre ook tijdens de wintermaanden intensief wil gebruiken kan een volledig glazen omhulsel al snel koud en kil aanvoelen. Heel wat mensen kiezen dan ook voor een deels gesloten serre met een grote lichtstraat in het midden. Zo krijg je een intiemere sfeer en kan je bovendien ook verlichting integreren in je serre. Een oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat , zoals het zadeldak met wolfseinden.


De naam zegt het al, maar het is een rechthoekige straat van vensters wat in het dak van uw buitenverblijf geplaatst wordt. Lichtstraten komen steeds vaker voor in de ontwerpen van architecten en designers. Zij zien het potentieel in de lichtstraat om een donkere, sombere ruimte om te zetten in een zee van natuurlijk licht. In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect. Comfortabel buiten zitten, ook tijdens een bui of wanneer het waait.


Met een veranda of terrasoverkapping geniet u van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Ook met een serre of lichtstraat haalt u het zonnetje in huis. Slakas Verandabouw uit Meijel, Limburg bouwt veranda’s, serres , lichtstraten en terrasoverkappingen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.