woensdag 16 januari 2019

Geur tegen muizen

Specialistisch advies nodig? Wij hebben de beste oplossing die er te vinden is. De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.


Zelfs al heb je geen kat, dan kun je nog steeds gebruikte kattenbakvulling gebruiken om muizen af te weren. Zet bakjes met gebruikte kattenbakvulling bij deuren neer.

De muizen zullen de geur van kattenurine ruiken en heel snel verdwenen zijn. Als je erg veel muizen in huis hebt, dan is een kat wellicht niet genoeg om er helemaal vanaf te komen. Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder, zet er een waxinelichtje onder en steek deze aan.


De geur verspreidt zich zo door de ruimte en de muizen zullen snel de benen nemen! Om muizen buiten uit de tuin te verjagen moet je rondom je tuin wat aanbrengen dat ze buiten houdt. Dit kan een plastic border zijn of kruiden als munt, kamille, lavendel waar muizen een hekel aan hebben. Houdt het daar ook kaal zodat ze geen schuilplaats hebben tegen de roofvogel.


Hoe werkt pepermuntolie tegen muizen ? De geur moet wel vrij sterk zijn om muizen af te weren, een paar stukjes pepermunt doet het ‘m niet.

Naast een muizenval is muizengif zeker een aanrader als er sprake is van grote overlast. Het mag dan ook niet ontbreken als middel om muizen in huis tegen te gaan. Vergiftigd lokaas is een bestrijdingsmiddel dat muizen aantrekt. Er zijn bepaalde geuren waar muizen knettergek van worden.


Wanneer je deze op de plekken sprayt waar de muizen zich gesetteld hebben, zullen ze zeker vertrekken. Zo is munt een geur die ze niet kunnen verdragen. Koop een flesje etherische pepermuntolie (of maak het zelf) en leng het in een spuitfles aan met negen delen water. Je zou dan ook kunnen veronderstellen dat een sterkere, voor ons waarneembare, muizengeur betekent dat er meer muizen zijn. Diervriendelijke manier om muizen te verjagen.


Er is gebleken dat muizen niet opgewassen zijn tegen de sterke geur van Eucalyptusolie of muntolie. Muizen gebruiken hun neus goed. Door een schaaltje met wat eucalyptus of munt neer te zetten in de nabijheid van de muis blijft de muis voor een lange tijd weg. Wanneer de geur wegtrekt, vul je het potje opnieuw met deze ingrediƫnten om de muizen uit de buurt te houden.


Je kunt deze geuren dus op verschillende strategische plekken achterlaten in het huis. Wij geven u de maximale korting op alle geuren. De grootste collectie geurtje vind je hier! Geurtje tegen de laagste prijzen.


Pepermuntolie: wij vinden het een heerlijk fris geurtje , maar muizen kunnen er niet tegen.

Ze vinden de geur zo vervelend dat ze je huis verlaten. Doe pepermuntolie op wattenballetjes en leg deze op de plaatsen waar de muizen zitten of waar ze je huis binnenkomen. Mijn muizen (huisdieren) konden prima tegen beide geuren.


Ze ruiken een kat al op afstand en hebben een hekel aan de geur van kamfer, kruizemunt, pepermunt, wilde kamille en oleander. Wil je er echt vanaf dan is, hoe zielig ook, een ouderwetse val het beste. Gif is gevaarlijk voor (andere) huisdieren en de diervriendelijke vallen ogen vriendelijker dan zij zijn. Wil je meer weten over muizen verjagen met geur neem dan contact met ons op want wij kunnen je daarbij heel goed helpen.


Ze hebben een ontzettend sterk reukvermogen. Hiermee vinden ze bijvoorbeeld voedsel. Maak hier gebruik van en werk met geuren waar ze een hekel aan hebben. Probeer eens het volgende: Eucalyptusolie: voeg een paar druppels olie toe in water. Zet het potje op de plek neer waar je vaak.


Bijkomend voordeel is dat deze geur door mensen juist erg gewaardeerd wordt. Ultrasoon geluid tegen muizen. Tot slot kun je ultrasoon geluid gebruiken om muizen buiten de deur te houden. Dit doe je door middel van een apparaatje dat dit geluid verspreidt.


Het geluid is over het algemeen niet hoorbaar voor mensen, maar des te aanwezig voor muizen. Veel mensen hebben last van muizen in hun huis, schuur of kelder. Je kan ze ruiken of er worden knaagresten en uitwerpselen gevonden.


Er zijn mensen die bang zijn voor muizen en vinden het vies als ze in hun huis zitten. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk tegen gaan. U kunt muizen op verschillende manieren bestrijden. De muizen kunnen worden bestrijd met gif, muizen lijmplanken, muizenvangkooien, muizenvallen, muizenverjagers, muizenvoerdoosjes, muizenwering en elektrische muizenvallen. Elke manier met een andere werking.


In de meeste gevallen is stank in huis toe te wijden aan de aanwezigheid van muizen in huis. In sommige gevallen zijn we ons er helemaal niet van bewust dat we muizen in huis hebben. Meestal gaat het beginstadium van een muizenprobleem aan ons voorbij.


Echter, wanneer de populatie toeneemt, dan ontstaat er een muffe geur die ze veroorzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.