donderdag 31 januari 2019

Eiken poorten prijzen

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Eettafels in Alle stijlen!

Onze houten poorten worden standaard vervaardigd van Europees eikenhout. Europees eikenhout zit in de tweede duurzaamheidsklasse, heeft een levensduur van minimaal jaar en een garantie van jaar. Het is echter ook mogelijk om een luxe houten poort te laten vervaardigen van achtereenvolgend tropisch ‘Padoek’ of ‘Iroko’ hout. Eiken heeft een grove en golvende nerf met een krachtige’ tekening’ en komt stoer, onverzettelijk over. Wanneer eikenhout afgewerkt wordt met natuurlijke olie komen de kleurnuances van uw houten poort of hekwerk tot leven.


In de loop van de tijd wordt het hout steeds mooier en krijgt het eiken nog meer dimensie. Op zoek naar een veilige poort met een prachtige uitstraling? Het model HKis een sierlijke eiken houten poort.

Er is weinig tussenruimte waarmee deze poort veiligheid biedt voor dieren en kinderen. Eiken houten poort HKis bijna gelijk aan de populaire HK14. De prijzen van houten poorten kunnen erg verschillen. De prijs hangt vooral samen met het soort hout en de poort die u kiest. Voor een houten poort kunt u het beste een houtsoort kiezen die valt binnen de eerste drie duurzaamheidsklassen.


De kwaliteit van deze houtsoorten is hoger. Farm Poorten heeft poorten en hekwerk van diverse zeer duurzame houtsoorten. De houtsoort, de behandeling én het vakmanschap waarmee de poorten en het hekwerk zijn gemaakt, bepalen de uiteindelijke kwaliteit. En uiteraard gebruiken we voor onze houten hekken en poorten alleen verantwoord hout!


Houten Poorten op maat voor u gemaakt. Vanuit deze passie leveren wij de meest prachtige, luxe houten poorten , geheel op maat en naar uw wens gemaakt. Deze goedkope houten poort eiken is een plankenpoort van gedroogd Frans eikenhout. De poort wordt inclusief hang- en sluitwerk gelever maar exclusief plantpalen. De standaardbreedtemaat van deze goedkope houten poort is 1cm.


Eiken is van zich zelf duurzaam en hoeft niet behandeld te worden. Inlands eiken vergrijst vanzelf na verloop van tijd.

Dit geeft het hekwerk een landelijke uitstraling. De planken zijn fijn bezaagd en alle bijpassende poorten worden gemaakt van gedroogd eiken. Onbekanten planken geven een unieke en natuurlijke uitstraling. Waarom poorten in hardhout? Hardhout is zeer duurzaam en heeft een elegante uitstraling, rot bijna niet en gaat daarom dan ook jarenlang lang mee.


In tegenstelling tot andere zachte houtsoorten gaat hardhout vele jaren langer mee. Koop nú Poorten in onze Webshop of de Bouwmarkt! Ook Europees hout is prima geschikt om schuifpoorten in te vervaardigen. Het is een pak milieuvriendelijker en kan mits correcte plaatsing en onderhoud ook heel wat jaren meegaan. Zo kan je Kastanje en Eiken poorten gerust onbehandeld laten.


Wanneer je kiest voor Hout van Europese bodem doe je er goed aan na te kijken of deze het FCB-label dragen. De houten poorten moeten robuust en degelijk zijn. NOESK bouwt diverse varianten als het gaat om houten landhekken. Niet ieder hek is geschikt voor elke toepassing. Eiken poorten en landhekken.


Daarom levert NOESK graag maatwerk. Eikenhouten poort op maat gemaakt. Het is belangrijk dat een eikenhouten poort of landhek bij de omgeving past.


De Kleverkamp Landhekken maakt toegangspoorten, landhekken, loophekken, klaphekken en vast hekwerk van robuust eiken hout. Wij verkopen massieve eiken balken van eigen import aan de scherpste prijs. Het assortiment houten poorten van HomingXL bevat hardhouten en zachthouten poorten. Naast de keuze uit deze twee materialen kan je kiezen uit verschillende maten, kleuren en merken. Met ruim houten tuinpoorten is er dus volop keuze.


Uiteraard worden al onze houten poorten desgewenst snel thuis bij je afgelever tegen de scherpste prijzen. Hekwerk, Poorten , Omheiningen, Afrasteringen, Bouwhekken, Kastanjehout. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Het bijgeleverde hang- en sluitwerk is naderhand te verstellen waardoor de poorten altijd goed blijven sluiten. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De toegangspoorten worden onbehandeld geleverd: onbehandeld padouk vergrijst mooi licht van kleur.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Alle poorten worden compleet geleverd met bijpassende palen en beslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.