maandag 28 januari 2019

Black en decker grastrimmer accu

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Specialistisch advies nodig? Black Decker grastrimmer op Vergelijk. Neem de grootte van je tuin in rekening – heb je een grote oppervlakte te trimmen dan kies je beter voor een trimmer met gortere maaibreedte.


Een snoerloze grastrimmer geeft je de vrijheid om moeilijk bereikbare plaatsen te bewerken zonder de beperking van een verlengsnoer.

Door de krachtige accu van 2. Ah is deze geschikt voor middelgrote tuinen. De snijbreedte van de machine is cm. De gepatenteerde E-Drive technologie met tandwieloverbrenging maakt de machine erg sterk. Maaien - Dankzij de lichte wielbasis kan u de grastrimmer gebruiken als maaier, voor het eenvoudig en egaal maaien van kleine oppervlaktes.


Lithium-Ion accutechnologie - 18V 2. Ah is het mogelijk om zeer lang op één acculading te werken. Doordat deze grasstrimmer snoerloos en licht is heb je alle bewegingsvrijheid.

Dankzij de volt Ah accu geniet je van bewegingsvrijheid tijdens het trimmen. De grastrimmer is uitgerust met een extra handvat en telescopische steel, zodat je op jouw ideale hoogte werkt tussen de 1en 1centimeter met optimale grip. De lithium-ion accu levert Volt vermogen en heeft een capaciteit van 2. De accu verliest bovendien geen lading wanneer deze een tijdje niet gebruikt is.


De elektrische grastrimmer is steeds minder populair, omdat de voordelen van een accu grastrimmer groter zijn. Je werkt namelijk met een accu tot V voor klussen in de tuin. Dat is voldoende om gedurende een aantal uren op volle kracht te snoeien.


Vandaag besteld morgen in huis. Automatische draadtoevoer. De snelheid kan naar wens worden ingestel voor maximale prestaties of voor maximale looptijd. De accu geeft je overigens alle bewegingsvrijheid bij het trimmen, zodat je niet met snoeren in de weer hoeft.


Dan is een hybride grastrimmer van Praxis aan te raden. Hybride grastrimmers maken namelijk gebruik van twee energie toevoeren. Wat betekent: minder vaak opladen! Houd deze pagina in de gaten!


Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige elektrische, benzine of accu grastrimmer of bosmaaier kunt kopen. Een accu grastrimmer of accu kantenmaaier is zeer handig voor tuinen waar stroomvoorziening niet direct voorhanden is.

Ook als je geen zin hebt in geworstel met verlengsnoeren is een accu grastrimmer een goede keuze. Je hoeft namelijk alleen maar de accu op te laden, te bevestigen aan de grastrimmer en je gaat aan de slag. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Deze prijs valt zo laag uit omdat we hier te maken hebben met een elektrische grastrimmer. Er is dus geen accu , deze grastrimmer dien je op het netstroom aan te sluiten.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. U kunt ook via het zoekmenu (links), de juiste accu voor uw apparaat terugvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.