donderdag 17 januari 2019

Nostalgische overkapping

Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zoekt u een unieke nostalgische houten schuur voor in uw tuin?


Een ideale opbergruimte voor uw fietsen, tuingereedschap, opslagruimte e. Moet deze m² wezen of m².

Wij kunnen u ook uw bouwaanvraag e. Uw keuze kan ook vallen op een gecombineerd model. Een nostalgische schuur en overkapping ineen. Nostalgische houten overkapping.


Bij het bouwen van de klassieke overkappingen gebruiken we enkel duurzame materialen. Een veranda is dan ook een investering waar u jarenlang plezier aan zult beleven. De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt graag een klassieke of nostalgische veranda op maat.

Woningen met een klassieke stijl zijn vaak voorzien van glas-in-loodramen of bovenramen en hun uiterlijk is vrij statig. Een passende klassieke veranda zal het nostalgische uiterlijk van uw woonhuis nog meer benadrukken. U kunt bij ons terecht voor een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.


Een mooie landelijke schuur die perfect in uw tuin oogt? Maar evengoed kan hij dienst doen om droog tuinspullen op te bergen. Zoals u ziet kunt u met gemak eettafels, stoelen en kasten in uw tuinkamer plaatsen.


Met een houten tuinoverkapping of terrasoverkapping geniet u nog langer van het buitenleven. Bij Brouwers Houtbouw maken we uw overkapping op maat. Hier kunt u zich laten inspireren door een aantal voorbeelden van nostalgische houtbouw schuren.


Nog liever gaan wij met u om tafel om uw klassieke houtbout schuur compleet op maat samen te stellen. Een duurzame (kap)schuur, prieel, overkapping , veranda of garage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al jaar vakwerk! Tuinbeurs Nederland helpt u graag tijdens uw zoektocht naar een prachtige nostalgische schuur U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. De nostalgische kermisattractie achterop de vrachtwagen raakte het dak van het busstation en zorgde dat verschillende stukken van het dak naar beneden vielen.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.

Handelsonderneming van Viegen maakt alles op maat van hout. Het buitenleven wordt nog aangenamer onder een pracht van een kapschuur, overkapping , veranda, tuinhuis, buitenverblijf of een mooie hooiberg. Diverse landelijke dierenverblijven maken wij ook op maat. Bekijk meer ideeën over Hout op maat, Buitenleven en Tuinhuis.


Een prachtige eiken of larikshouten schuur is een meerwaarde op uw erf of landgoed. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen bij het bouwen van een houten schuur. Wij als Geldersche Houtbouw kunnen voor u de perfecte houten tuinschuur leveren. Deze nostalgische schuur is afgewerkt met wolfseide aan beide zijden.


Onze houten tuinschuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als. Houten schuur met overkapping. Deze zeer ruime houten schuur heeft niet alleen veel bergruimte, maar ook nog een meter brede overkapping die als veranda gebruikt kan worden. De veranda is nog geheel naar eigen smaak in te richten.


De bergruimte is voorzien van een handige, brede schuifdeur zodat u alle apparatuur gemakkelijk kunt opbergen. Gemaakt van brons, aluminium of metaal, in diverse maten en kleuren. Voor ieder wat wils en voor elk budget.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.